Leo Messi a decis unde va continua să joace după expirarea contractului cu PSG. Vrea să rămână la cel mai înalt nivel

Leo Messi a decis unde va continua să joace după expirarea contractului cu PSG. Vrea să rămână la cel mai înalt nivel Sursa: Arhiva EVZ

Chiar și cu unii dintre cei mai buni jucători în echipă, PSG continuă să eșueze pe teren. Echipa a fost încă o dată eliminată în „optimi” de Bayern după 0-3 în dublă manșă. În acest context, Leo Messi a decis unde va continua să joace din vară.

Argentinianul vrea să continue în Europa, cel puțin până în 2024, la cel mai înalt nivel. Prin urmare, cel mai bun fotbalist al Planetei a respins orice ofertă venită din partea SUA sau Arabiei Saudite.

Leo Messi va rămâne să joace în Europa

Cu toate că în ultimii 12 ani Qatar a plătit 1,6 miliarde de euro la clubul francez prin Fondul său de Investiții în Sport (QSI), nu a reușit să aducă niciun trofeu. Echipa a reușit să ajungă într-o singură finală, în 2020, pierdută tot în fața lui Bayern, 0-1.

Cu toate că lui Messi îi expiră contractul cu PSG în această vară, pe 30 iunie, fotbalistul a hotărât să continue în Europa, la cel mai înalt nivel. Decizia luată de argentinian a fost confirmată din mai multe surse. Prin urmare, jucătorul nu va merge din vară nici în SUA, la Inter Miami, nici în Arabia Saudită, unde e curtat insistent de Al-Hilal, și nici nu se va întoarce la primul său club, Newell’s Old Boys.

Ne puteți urmări și pe Google News

Momentan, Messi este în negocieri doar cu PSG și cel mai probabil va rămâne la Paris. El are o clauză care îi permite să prelungească acordul pe Parc des Princes până în 2024.

Pentru ca echipa să dea mai multe rezultate se zvonește că Christophe Galtier ar putea fi demis și înlocuit cu Marcelo Gallardo, antrenorul argentinian, ce este liber de contract după opt ani la River Plate, potrivit gsp.ro.

Fotbalistul are un contract semnat cu Arabia Saudită

Starul argentinian va vizita în această lună Arabia Saudită, potrivit anunțului făcut de ministrul Ahmed Al Khateeb. Messi a semnat în mai 2022 un contract cu statul saudit, în urma căruia se angajează să promoveze turismul acestei ţări.

„Sunt bucuros să îi primesc pe ambasadorul turismului nostru, starul Lionel Messi, şi pe familia şi prietenii săi luna aceasta, la a doua sa vizită în Arabia Saudită, pentru a se bucura de cele mai frumoase destinaţii turistice ale noastre, a intra în legătură cu oamenii noştri şi a se bucura de experienţe unice!”, a scris pe Twitter ministrul saudit al Turismului.