Magazinul familiei lui Leo Messi, atacat de două persoane necunoscute. Mesajul de amenințare lăsat pentru campionul mondial

Magazinul familiei lui Leo Messi, atacat de două persoane necunoscute. Mesajul de amenințare lăsat pentru campionul mondial Messi s-a accidentat. Sursa foto: Arhiva EVZ

Lionel Messi trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, dar situația nu stă la fel și în viața personală. Mai multe persoane necunoscute au deschis focul în magazinul socrilor lui din Argentina.

Lionel Messi trece printre perioadă grea în viața personală. Magazinul de cartier al socrilor săi din orașul argentinian Rosario a fost atacat de două persoane. Cei doi au tras cu arma în clădire. Nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident, dar atacatorii au lăsat un mesaj pentru starul argentinian de la PSG. Campionul mondial a fost amenințat. „Messi, te așteptăm. Javkin (n.r. - primarul din Rosario) e un traficant de droguri. Nu va avea grijă de tine”.

Magazinul „Unico” aparține familiei Antonelei Roccuzzo, soția lui Messi. Atacatorii se aflau pe o motocicletă când au tras cele 14 gloanțe către magazinul de cartier. Primarul din Rosario, Pablo Javkin, a reacționat după ce a aflat mesajul lăsat de cei doi atacatori. „Avem nevoie de toat resursele pentru a lupta împotriva crimei. Argentina trebuie să aibă grijă de noi. Trebuie să protejăm acest oraș”. Messi și Antonela Roccuzzo nu au comentat incidentul, potrivit ESPN.

Lionel Messi ar putea să revină în Argentina

Acest atac vine la doar câteva zile de când presa internațională a anunțat că Leo Messi nu a semnat prelungirea contractului cu PSG. Campionul mondial ar fi luat în calcul să revină în țara natală și să semneze cu la Newell’s Old Boys, echipa care l-a lansat în fotbalul internațional. Mai mult decât atât, presa din Spania a anunțat că starul argentinian ar fi acceptat deja propunerea lui Maxi Rodriguez de a juca în meciul său de retragere în tricoul lui Newell’s Old Boys.

Jurnaliștii spanioli nu au exclus varianta ca Messi să revină definitiv în Argentina. Contractul atacantului cu PSG se încheie în vara acestui an, echipă pentru care a jucat în 63 de partide și a marcat 28 de goluri. Atacantul a oferit și 31 de assisturi de când se afla la echipa de pe Parc de Princes. Messi a ajuns la PSG, după ce a jucat 778 de meciuri în tricoul Barcelonei.