Camilla, relație strânsă cu designerul preferat al Prințesei Diana. Bruce Oldfield îi va crea rochia pentru ceremonia de încoronare

Camilla, relație strânsă cu designerul preferat al Prințesei Diana. Bruce Oldfield îi va crea rochia pentru ceremonia de încoronare Ce zodie este Regele Charles. Detaliile care l-au dat de gol. Sursa foto: Arhiva EVZ

Camilla Parker Bowles a ales cine îi va crea rochia pentru ceremonia de încoronare ca regină consoartă. Partenera de viață a Regelui Charles al III-lea pare să nu fi trecut peste căsnicia pe care monarhul a avut-o cu Prințesa Diana.

Regina consoartă a Marii Britanii l-a ales pe designerul favorit al Prințesei Diana pentru a-i crea rochia pe care o va purta la ceremonia de încoronare. Este vorba de creatorul de modă britanic Bruce Oldfield. El este cel care a făcut una dintre cele mai cunoscute rochii pe care fosta soție a Regelui Charles al III-lea a purtat-o. Un apropiat al Camillei a spus că aceasta este alegerea normală pe care regina consoartă o putea face. „Camilla are o prietenie foarte strânsă cu Bruce, care se întinde pe mulți ani, așa că, în multe privințe, este alegerea naturală și evidentă. Are încredere în Bruce pentru că el a livrat cu adevărat rochii pentru atât de multe ocazii recente importante pentru ea”, a spus o persoană apropiată reginei consoarte. Oldfield a legat o prietenie strânsă cu Camilla în ultimii zeci de ani, după ce a fost designerul favorit al Dianei timp de un deceniu. Creatorul de modă încă nu a comentat speculațiile privind rochia pe care o va purta Camilla. Nici Palatul Buckingham nu a făcut vreun comentariu în legătură cu acest zvon, potrivit Page Six.

Camilla va fi încoronată alături de Regele Charles al III-lea

Camilla va fi încoronată alături de Regele Charles. Ceremonia va avea loc la Westminster Abbey, pe data de 6 mai. Camilla va fi prima regină consoartă încoronată în aproape un secol. Soția regelui George al VI-lea, Elisabeta, a fost ultima care a urcat pe tron, în 1937. Încoronarea Camillei va marca o ruptură de tradiție pentru familia regală pentru că partenera de viață a suveranului va fi prima regină consoartă divorțată din istoria Marii Britanii.

Există zvonuri și în legătură cu ținuta pe care regele Charles o va purta în timpul încoronării. Monarhul ar fi ales, contrar tradiției, să se îmbrace cu uniforma sa militară. În mod normal suveranii sunt încoronați purtând ciorapi de mătase și pantaloni scurți. Palatul Buckingham a lăsat de înțeles că evenimentul din luna mai va fi unul restrâns. Charles a spus că nu vrea ca cei șase duci regali să îngenuncheze în fața sa pentru a „aduce un omagiu”. Este important de precizat că doar fiul lui cel mare, Prințul William, va respecta această tradiție.

Ne puteți urmări și pe Google News