Cei mai ghinioniști câștigători din istoria loteriei. Au pierdut o avere de 200 de milioane de euro într-o zi

Cei mai ghinioniști câștigători din istoria loteriei. Au pierdut o avere de 200 de milioane de euro într-o zi Sursa foto: pixahive.com

Un cuplu de tineri au reușit o performanță – în sens negativ - pe care marea majoritate a românilor nici măcar nu și-o pot imagina. Într-o singură zi, cei doi tineri au trecut de la extaz la agonie. Doar 24 de ore le-a luat ca să piardă o avere de 200 de milioane de euro, pe care au câștigat-o la Loterie. Despre ei se poate spune că sunt cei mai ghinioniști câștigători din istoria jocurilor de acest tip.

Povestea nefericiților tineri, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani, datează din 2021 și s-a petrecut în Marea Britanie. Protagonista principală a fost Rachel Kennedy, o tânără din Hertfordshire, care obișnuia să joace la loterie și care a crezut că a reușit lovitura vieții.

Astfel, așa cum povestește chiar ea, în februarie 2021, a primit o notificare prin care era anunţată că este câștigătoarea premiului cel mare la loterie. Cele șapte numere pe care le jucase, pe un bilet, ieșiseră la extragere.

Odată cu aflarea acestei vești, Rachel și iubitul ei, Liam, au început să-și planifice întreaga viață viitoare. Mai aveau doar un singur pas de făcut și aveau să devină fericiții posesori ai unei averi de 200 de milioane de euro.

„I-am sunat pe iubitul meu Liam și pe mama cu video și nici nu le venea să creadă”, a povestit femeia, pentru The Sun.

Bucuria nu a ținut decât o zi. Când a mers să-și ridice câștigul, tânăra Rachel a descoperit că plata biletului de 2,50 lire sterline nu fusese acceptată, astfel că acesta nu a fost validat și, drept urmare, nu avea dreptul la nici un câștig, relatează Mirror.

O eroare i-a dat impresia că este câștigătoare

În fapt, tânăra a făcut plata cu cardul bancar, iar în cont nu avea suficiente fonduri pentru a acoperi prețul biletului, de 2,50 lire sterline. Ea a crezut că este fericita câștigătoare din cauza unei erori. Din greșeală, deși biletul fusese anulat, a primit o notificare prin care era anunțată drept câștigătoare.

„Am sunat la numărul de telefon crezând că am câștigat 182 de milioane de lire sterline (aproximativ 200 de milioane de euro) și mi-au spus: Da, ai numerele potrivite, dar nu aveai fonduri suficiente în contul tău pentru plata biletului, așa că de fapt nu ai câştigat”, a relatat tânăra.

Odată ce a primit vestea că este vorba despre greșeală, Rachel a fost devastată, însă cel mai afectat a fost iubitul ei Liam care își făcuse deja planuri pentru viitor.

„(Rachel) a fost destul de relaxată în privința asta. Eu am fost absolut zdrobit când l-am auzit pe bărbatul de la telefon spunând că de fapt nu am cumpărat biletul. Îmi imaginam deja casa visurilor noastre și mașina visurilor”, a precizat ghinionistul.

Rachel a renunțat la numerele care i-au purtat ghinion

Rachel, acum în vârstă de 21 de ani, a încetat să mai folosească aceleași numere, în condițiile în care acestea s-au dovedit până la urmă cu ghinion.

„De fapt, am două seturi de numere pe care le folosesc. Unul dintre ele conţine zilele de naștere ale membrilor familiei și altele, dar cele care au fost câștigătoare au fost doar numere aleatorii pe care făcusem clic într-o zi și le folosisem de atunci. Nu vom continua să folosim acele numere acum, le-am schimbat deja”, a povestit tânăra, conform Mirror.