Mama lui Enrique Iglesias, părăsită de sărbători. De ce a pus Mario Vargas Llosa punct relației

Mama lui Enrique Iglesias, părăsită de sărbători. De ce a pus Mario Vargas Llosa punct relației

Isabel Preysler (71 de ani) și scriitorul Mario Vargas Llosa (86 de ani) s-au despărțit după lungi scandaluri și gelozii. Partenerul mamei lui Enrique Iglesias nu a mai suportat și părăsit-o pe femeia cu care s-a iubit ani întregi.

Isabel Preysler (71 de ani) a anunțat că a fost părăsită de scriitorul Mario Vargas Llosa (86 de ani), cu care s-a iubit aproape opt ani. De câteva luni apăruseră mai multe zvonuri despre despărțirea lor, dar ei au preferat să își spună adio în tăcere.

Mama lui Enrique Iglesias nu a oferit prea multe detalii, dar a recunoscut că nu mai fomează un cuplu cu faimosul scriitor. „Nu vreau să mai dau alte declarații și le mulțumesc prietenilor și presei pentru că ne-au ajutat după această decizie“, a mai spus Isabel Preysler.

Surse din anturajul lui Isabel au declarat că Vargas Llosa era prea gelos și că aceasta nu a mai suportat scandalul. Cuplul ar fi avut mai multe certuri în ultima vreme, iar scriitorul a ales să plece din casa lui Isabel din cartierul Puerta del Hierro din Madrid, pentru a se muta în fosta lui locuință. Apropiații au mai mărturisit că nu doar gelozia a dus la despărțire, ci și diferențele dintre cei doi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă Youtube

Cu toate astea, marele scriitor și Isabel, fost manechin şi mama lui Enrique Iglesias, nu au mai putut să își salveze relația. De origine spaniolo-filipineză, Isabel Preysler l-a cunoscut pe Mario Vargas Llosa în iulie 1986 atunci când când i-a luat un interviu. Atunci, el era căsătorit cu Patricia Llosa.

Cum a început povestea dintre Preysler și Vargas Llosa

Isabel Preysler și-a văzut de drum și s-a căsătorit cu Julio Iglesias, cu care are și trei copii: Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975). După ani întregi, Isabel și Vargas s-au întâlnit și și-au dat a doua șansă.

Mario Vargas Llosa s-a născut în 1936 la Arequipa, în Peru, şi a copilărit în Bolivia împreună cu mama şi bunicii materni. În 1955, Llosa s-a căsătorit cu o mătuşă, Julia Urquidi, dar a părăsit-o pentru verişoara lui, Patricia.

El s-a făcut cunoscut cu volumele „Oraşul şi câinii”, „Casa verde”, „Conversaţie la Catedrală”, „Războiul sfârşitului lumii”, „Cine l-a ucis pe Palomino Molero?”, „Mătuşa Julia şi condeierul” şi „Rătăcirile fetei nesăbuite”. Mario Vargas Llosa a fost laureat cu Premiul Nobel pentru Literatură în 2010, potrivit Hola.