Meghan Markle și Prințul Harry sunt aproape să își piardă titlurile de duci. Scandalurile din Familia Regală nu se opresc nici de sărbători

Meghan Markle și Prințul Harry sunt aproape să își piardă titlurile de duci. Scandalurile din Familia Regală nu se opresc nici de sărbători Sursa Foto: Arhiva EVZ

Discuțiile din Familia Regală nu se opresc nici în ziua de Crăciun. Prințul Harry și Meghan Markle și-au exprimat din nou nemulțumirile pe care le au față. Ducessa de Sussex a adoptat o poziție dură față de cumnata sa.

Meghan Markle a fost foarte nemulțumită când Kate Middleton a făcut o serie de declarații privind domeniul modei chiar în America. Persoane din apropierea ducesei de Sussex spun că s-a săturat să fie eclipsată de Prințesa de Wales. În plus, Meghan este hotărâtă să ia atitudine față de acest eveniment. Kate și Prințul William au mers în vizită la Boston unde au fost invitații de onoare ai galei Premiilor ecologiste Earthshot. În aceeași perioadă, Meghan și Prințul Harry au decis să lanseze trailerul documentarului lor de pe Netflix.

În plus, lansarea s-a suprapus chiar cu ziua în care Prințul de Wales avea programtă o întâlnire cu președintele Joe Biden. Trailerul cuprinde mai multe fotografii cu ducii de Sussex care nu au fost făcute publice până în acel moment. Multe persoane care au urmărit clipul au spus că cei doi soți au avut aceeași atitudine precum cea din timpul interviului acordat lui Oprah în 2020.

„Mi-aș dori ca de fiecare dată când îi văd pe Meghan și pe Harry să nu plângă sau să-și șteargă lacrimile. În primul rând, cred că Netflix stă grozav pe partea de marketing și cred că Harry și Meghan sunt buni la a se promova ei înșiși. Acum au câștigat zeci de milioane de dolari din povestea lor, pe care au tot spus-o de ani de zile. Sunt foarte buni la asta”, a spus gazda emisiunii The View, Ana Navarro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Meghan Markle și Prințul Harry, un cuplu foarte gelos pe Familia Regală

Angela Levin a spus și ea despre cuplul de Sussex că ar fi unul foarte gelos. Documentarul lui Meghan și Harry a fost lansat în două părți, pe 8 și pe 15 decembrie. Lansarea a avut loc chiar la trei luni după ce Regina Elisabeta a II-a a murit. Fanii cuplului au așteptat filmul cu sufletul la gură, dar și membrii Familiei Regale au fost curioși de noile dezvăluiri. Regele Charles chiar s-a aflat pe punctul de a le retrage celor doi tilul de duci.

Jurnalistul Michael Cole a spus că cele trei luni de domnie ale noului rege au fost presărate cu probleme. Familia a trebuit „să suporte zece episoade noi din seria The Crown, iar acum au primit o lovitură în șase părți cu toate plângerile încorporate de la filiala Sussex din California”. Acesta a mai adăugat că „Este foarte posibil ca Regele Charles să spună Ajunge! și să le elimine titlurile. Și are perfectă dreptate să facă asta. Nu se poate spune că familia regală n-a fost provocată destul de Meghan și de Harry!”.

Un alt jurnalist, Richard Fitzwilliams, a explicat că toate lucrurile pe care ducii de Sussex le-au făcut au reprezentat un atac asupra Familiei Regale și a instituției în sine. În plus, ruptura dintre cei doi frați se va adânci din ce în ce mai mult. „Nu există nicio îndoială că acest serial este un uimitor act de răzbunare menit să slăbească însăși instituția pe care William o va moșteni ca viitor rege”, a spus el. Fitzwilliams a concluzionat prin a spune că serialul cuplului din California este cea mai clară declarație de război, notează Okmagazine.ro.