Cum a reușit Simona Sensual să scape de bărbații care o hărțuiau. Tânăra și-a schimbat total viața

Cum a reușit Simona Sensual să scape de bărbații care o hărțuiau. Tânăra și-a schimbat total viața Sursa: Facebook Simona Sensual

Simona Sensual a fost urmărită de mai mulți băbrați de-a lungul anilor. Unul dintre ei a venit chiar și la ea acasă. A fost nevoită să ia măsuri extreme pentru a se simți în siguranță.

Simona Suhoi, cunoscută în lumea mondenă ca Simona Sensual a avut parte de multe neplăceri în ultimii ani, chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor. Imaginile provocatoare pe care le-a postat în mediul online i-au adus o mulțime de fani, însă unii s-au transformat în hărțuitori. Ultimul dintre ei a urmărit-o aproape jumătate de an. Simona Suhoi a făcut mai multe reclamații la poliție, dar bărbatul nu a renunțat.

Sistem de supraveghere

În cele din urmă a decis să își ia măsuri de precauție și să adune dovezi că este urmărită. Așa a reușit să scape de fanul care o teroriza. Simona Suhoi a decis să instaleze camere de supraveghere peste tot, inslusiv pe mașină. Toate au senzori de mișcare, iar când o persoană se apropie prea mult, tânăra primește notificări pe telefon.

„După ce am împânzit totul cu camere de supraveghere au dispărut toți hărțuitorii. I-am speriat și cu Poliția, așa că am liniște. Mulțumesc lui Dumnezeu”, a spus Simona Sensual, pentru cancan.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Femeie de afaceri

Simona Suhoi s-a retras complet din lumina reflectoarelor și și-a schimbat viața. S-a căsătorit în secret, dar a divorțat după câteva luni. Între timp a intrat în afaceri. Și-a deschis un centru de panificație înBucurești. Spune că nu se plânge de bani, dar nici nu s-a îmbogățit din această afacere.

„Sinceră să fiu, e așa si așa pentru afacerea mea, cred că pentru toată lumea e greu. Sunt multe impedimente. Nu sunt probleme la bani. Aștept să treacă și perioada asta ca să deschid și în alte zone', a declarat ea pentru Antena Stars.

De asemenea, în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor organizează un eveniment caritabil pentru copiii orfani. În plus, în ultima perioadă și-a descoperit și alte talente. Pictează pe pânză cu ajutorul unui cuțit. Dar o face nu pentru bani.

„Cu un cuțit faci multe, eu mi-am găsit o metodă de relaxare. Nu e vorba de bani, nu am făcut bani din pasiunile mele. E o metodă de terapie“, a mai spus Simona Sensual, potrivit viva.ro.