Doliu în fotbal. Un jucător român s-a stins din viață la doar 37 de ani. „Astăzi s-a întâmplat o tragedie”

Doliu în fotbal. Un jucător român s-a stins din viață la doar 37 de ani. „Astăzi s-a întâmplat o tragedie”

Doliu în lumea sportului! Un fotbalist de doar 37 de ani s-a stins din viață din cauza unui accident teribil. Medicii au încercat să îl salveze, dar a fost prea târziu.

Lumea fotbalului românesc a fost lovită de o veste îngrozitoare. Un jucător s-a stins din viață la 37 de ani din cauza unui accident teribil. Sportivul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuite, după ce a fost implicat într-un accident rutier în Ploiești. Un șofer neatent a intrat în acesta, iar medicii nu au mai putut să-l salveze.

Irinel Cojanu este fotbalistul care a murit la numai 37 de ani din cauza accidentului rutier care a avut loc ieri pe drumul Ploiești – Păulești, la ieșirea din sensul giratoriu suspendat. În acel loc, două mașini s-au lovit frontal, una fiind condusă de jucătorul de fotbal, iar alta de un bărbat de 48 de ani. Ambii șoferi au decedat.

Șoferul de 48 de ani ar fi încercat să forțeze intrarea în sensul giratoriu, însă nu a avut suficient timp. Polițiștii au declarat că aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă Facebook

Echipa de fotbal la care Irinel Cojocaru deținea postul de atacant a anunțat tragica veste. Managerii echipei Athletico Râfov au declarat că fotbalistul muncea foarte mult pentru visul lui și că era mereu cu zâmbetul pe buze. Colegii acestuia au povestit că era un jucător de excepție și un om cu suflet bun.

„Doliu în familia ATHLETICO! Astăzi s-a întâmplat o tragedie, atacantul echipei noastre, Irinel Cojanu în vârstă de 37 de ani a suferit un accident teribil și s-a stins din viață! Un om de nota 10, un băiat plin de viață, serios și tot timpul cu zâmbetul pe buze…Dumnezeu sa te ierte! Condoleanțe întregii familii!”, a transmis echipa de fotbal, potrivit Cancan.

Un alt fotbalist a murit

Un alt fotbalist român a murit la vârsta de 48 de ani. Era iubit de toată lumea, dar în ultima vreme a avut mai multe probleme de sănătate. El a pierdut lupta cu o boală grea. Marius Misarăș a jucat la mai multe cluburi din Arad, iar după ce s-a retras din lumea sportului a intrat în afaceri.

Bărbatul se afla internat în spital la Reanimare, după ce în urmă cu două săptămâni a suferit un stop cardio-respirator. El ar fi murit din cauza unei bacterii rezistente la antibiotice pe care a luat-o în spital.