Exclusiv. Turcii, obsedați de „Rege”! Gestul care arată demența din spatele fenomenului Hagi. Video

Exclusiv. Turcii, obsedați de „Rege”! Gestul care arată demența din spatele fenomenului Hagi. Video Gheorghe Hagi, reacție neașteptată după victoria de pe Ovidiu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Alături de fratele său Giovanni și de verișorul Gigi, Victor Becali este unul din personajele fără de care fotbalul românesc ar fi mai trist. Recunoaște că a făcut avere încă dinainte să devină impresar. A avut o viață spectaculoasă care s-a intersectat cu așa-numita Generație de Aur. Are un adevărat cult pentru fenomenul Gheorghe Hagi, pe care l-a cunoscut foarte bine.

Văr cu Gigi Becali și fratele lui Giovanni Becali, Victor este considerat partea rațională a familiei. Omul care rezolvă problemele, nu le creează. Invitat al jurnaliștilor Dan Andronic și Mirel Curea în podcastul EVZ Play, impresarul a povestit cu nostalgie despre perioada când fotbalul românesc conta cu adevărat pe harta mondială.

Victor Becali. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Era perioada Generației de Aur, al cărei vârf de lance era un jucător care se naște o dată la un secol, subliniază Victor Becali.

Un Hagi se naște o dată la un secol

Despre fenomenul Gheorghe Hagi, impresarul care a contribuit la nașterea Generației de Aur și-a exprimat o admirație fără rezerve.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto. EVZ

„Fără discuții, Hagi a fost cel mai talentat și cel mai mare. Hagi a fost fenomenal. Se face comparația asta Hagi - Dobrin - Balaci. Balaci s-a terminat mai repede după accidentare. Nu erau nici metodele astea de recuperare care sunt acum.

Din punctul meu de vedere, un fotbalist despre care se vorbește puțin este Liță Dumitru. Jucători cum a fost Belodedici, Tudorel Stoica ar fi jucat la echipe foarte mari, dar nu au prins”, a comentat cel mai mic dintre frații Becali în studioul EVZ-Capital.

Turcii îi pupau jambierele lui Hagi

În viziunea invitatului, Gică Hagi ar fi putut să facă o avere mai mare din talentul său uriaș, căci turcii îl venerau. „Hagi n-a știut el, e un tip mai modest. Eu îi spuneam lui Popescu, el e mai oltean. Lui Hagi îi scoteau gheata și îi pupau jambiera, transpirat așa, pe cuvânt. Se puneau în genunchi. Păi Galatasaray ce a câștigat cu el... "

Invitatul consideră că marele merit al legendarului fotbalist, actual antrenor, este că s-a dedicat trup și suflet pasiunii sale numărul 1, fotbalul, din care nu a făcut o afacere. „Eu cu Hagi și Popescu am făcut 15 ani vacanțele împreună. Ce ccrturi aveam cu Hagi… El spunea hotelul îl vând, un milion lui Ianis, un milion Kirei, ceea ce sunt astăzi sunt datorită fotbalului. Restul banilor îi bagă în fotbal. El nu e susținut, e greu să facă ce a făcut la Ovidiu, la bază. Uitați ce jucători scoate, ce tineri, este pe primul loc în campionat. (...) Hagi a fost fantastic. A băgat toți banii în fotbal", a dezvăluit Victor Becali despre emblematicul jucător al Generației de Aur.

Adevăratul profit: a debutat un băiat de 16 ani

„Pentru el profitul este că a debutat cu un băiat de 16 ani. Ne duceam la munte în vacanță, copiii și soțiile schiau. Eu rămâneam cu Hagi, cu care vorbeam numai de fotbal. Oriunde s-ar duce, el tot la fotbal ajunge. Eram prin Veneția la un magazin, el cumpăra și pentru nepoți, știa mărimile la toată lumea. Erau doi de la magazin și vorbeau de Hagi, il fenomeno, i-au dat 50% reducere. Eu mă uitam”, a mai povestit celebrul impresar.

Emisiunea integrală cu Victor Becali:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro