Exclusiv. În ce stare de sănătate se află Elena Udrea. Ce i-a transmis logodnicului ei în această dimineață

Exclusiv. În ce stare de sănătate se află Elena Udrea. Ce i-a transmis logodnicului ei în această dimineață Sursa: Captură TV

Elena Udrea pare să își revină după episodul de ieri în care i s-a făcut rău și a ajuns și la spitalul de Urgență de la Ploiești.

Ea a reușit să vorbească cu logodnicul ei, Adrian Alexandrov, în această dimineață care ne-a declarat în exclusivitate că: „e mai bine, am vorbit cu ea în această dimineață, așteptăm să iasă analizele să vedem exact ce a pățit. Ieri a acuzat stări de amețeală și de greață, care sunt exact motivele vom vedea din analize”. Serviciul Județean a de Ambulanță Prahova a confirmat faptul că Elena Udrea a fost transportată la spital.

Ce a vorbit Elena Udrea cu logodnicul ei, Adrian Alexandrov

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. Imediat la fața locului s-a deplsat o ambulanță cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost ulterior transportată la UPU Ploieşti pentru a benefica de îngrijiri suplimentare”, se arată într-un comunicat de presă al instituției. În această dimineață fostul ministru le-a spus gardienilor că nu se simte bine și că este amețită. Spre după amiază starea ei s-a înrăutățit, medicii de la spitalul Târgșor au consultat-o dar au decis că cel mai bine este să fie transportată la Spitalul de Urgență Ploiești.

Aflată după gratii, va avea nevoie de investigații medicale amănunțite

Fostului ministru al Turismului urmează să fie facă mai multe analize, care să stabilească ce a adus-o în pragul leșinului. Elena Udrea ar fi refuzat, în ultima vreme, să mai consume mâncarea din penitenciar și ar fi criticat de mai multe ori condițiile de igienă din penitenciar, dar și bucătăria de acolo. Ea ar fi primit mai multe pachete cu alimente de acasă. Elena Udrea se află la penitenciarul Târgșor acolo unde își ispășește pedeapsa de 6 ani de închisoare primită în Gala Bute. Ea a contestat de mai multe ori această decizie, dar fără succes.

Ne puteți urmări și pe Google News