Adevărul despre starea de sănătate a Elenei Udrea. Cum se simte, de fapt, fostul ministru

Adevărul despre starea de sănătate a Elenei Udrea. Cum se simte, de fapt, fostul ministru Sursa: Dreamstime.com

Elena Udrea a fost transportată de urgență la spital, joi dimineață, după ce i s-a făcut rău în închisoare și ar fi leșinat. Aceasta a ajuns pe targă la spital pentru investigații medicale.

Fostul ministru al turismului a ajuns la UPU Ploiești după ce s-ar fi simțit rău. Personalul din închisoare a chemat de urgență ambulanța.

Udrea a ajuns la spital pe targă

În imaginile postate de o publicație locală, Prahova news, se vede cum Elena Udrea este dusă pentru investigații pe targă. După ce a făcut o serie de analize, s-a descoperit că aceasta a suferit de o colică renală care i-ar fi provocat dureri extrem de mari.

Ea a fost supusă și unui examen tomograf, dar i s-a făcut și un set complet de analize. Este posibil ca fostul ministru să fie internat pe Secția de Urologie.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. Imediat la fața locului s-a deplsat o ambulanță cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost ulterior transportată la UPU Ploieşti pentru a benefica de îngrijiri suplimentare”, potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova.

Elena Udrea a refuzat să mai consume mâncarea din închisoare

Potrivit unor surse, Elena Udrea ar fi refuzat, în ultima vreme, să mai consume mâncarea din penitenciar. Fostul ministru a criticat de mai multe ori condițiile de igienă din penitenciar, dar și bucătăria de acolo. Ea ar fi primit mai multe pachete cu alimente de acasă.

O colică renală este una dintre cele mai importante urgențe ale medicinei interne. Apariția ei este cauzată de un obstacol ce nu mai permite evacuarea secrețiilor urinare. Aceasta se manifestă printr-o durere bruscă în zona lombară – zona rinichiului, ce se va resimți și spre abdomen, și spre membrul inferior – picior, dar și spre organele genitale.

Colica renală apare atunci când o piatră se blochează în tractul urinar și poate provoca dureri extrem de greu de suportat, potrivit catena.ro.