Becali a anunțat când va juca FCSB în Ghencea. Latifundiarul din Pipera a primit aprobarea de la Marcel Ciolacu

Becali a anunțat când va juca FCSB în Ghencea. Latifundiarul din Pipera a primit aprobarea de la Marcel Ciolacu

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că a discutat cu Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților. Cei doi au vorbit în legătură cu stadionul Ghencea.

Marcel Ciolacu i-ar fi promis lui Gigi Becali că FCSB va juca în Ghencea. Viorel Tudose, din PSD, are șanse să devină Ministrul Aparării Naționale, în locul lui Vasile Dîncu, cel care a demisionat la începutul acestei săptămâni.

În mandatul lui Dîncu, FCSB a avut interzis în Ghencea. Fostul ministru al Apărării a avut grijă de echipele sale de suflet, CSA Steaua și CFR Cluj. În acest context, social-democratul a găsit mai multe motive pentru a-i interzice echipei din Superliga României să joace pe Templul fotbalului românesc.

Cu toate acestea, Tudose a spus recent că „Steaua adevărată este FCSB”. Așadar, șansele ca echipa latifundiarului din Pipera să poată disputa, în sfârșit, meciurile considerat pe teren propriu pe Ghencea cresc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi Becali: „Ciolacu mi-a promis că vom juca în Ghencea”

„Eu am fost la Patriarhie, a fost și președintele PSD-ului. L-am salutat și a zis: «Domnule Becali, avem obligația să rezolvăm problema Stelei. Vă promit și mă țin de cuvânt, iar FCSB va juca în Ghencea». Eu am încredere în Ciolacu, nu se compară cu ceilalți care au fost înainte. E un om cuminte. Aici vorbim de Ciolacu, un om care nu e ahtiat după putere. A zis: «Domne' mă țin de cuvânt». Probabil va fi Tudose ministru la Armată. Ușor ușor vom câștiga și în instanță, vin și miniștrii buni”.

Mai mult decât atât, Becali a mai spus că dacă FCSB va juca în Ghencea, va merge și el o dată sau de două ori la stadion pentru a vedea meciurile. Patronul FCSB a mărturisit că are amintiri frumoase legate de acel loc. În plus, omul de afaceri a mai adăugat că liderul PSD i-a promis că va rezolva această problemă. „Avem obligația și vom rezolva. Domnule Becali, promit și mă țin de cuvânt. Nu promite dacă nu face, e un om cuminte”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.