Exclusiv. Anamaria Prodan, prima declarație politică. „M-am pregătit pentru România”

Exclusiv. Anamaria Prodan, prima declarație politică. „M-am pregătit pentru România” Anamaria Prodan și-a renovat vila. A aruncat la gunoi tablourile cu Reghecampf. Sursa: arhiva EVZ

Anamaria Prodan a făcut cel mai mare pas din viață prin intrarea în politică. Dar ce vrea să facă în această nouă calitate amintește de recentul incident petrecut la întâlnirea cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf.

„În mod sigur principiile mi-au fost insuflate și de patriotismul mamei mele,Ionela Prodan, care prin fiecare vers cântat, prin fiecare vorbă spusă, prin fiecare gest făcut m-a învățat că indiferent de cine ești tu, prin ce bucurii sau tristeți treci, țara ta este singura ta familie, unde îți găsești refugiu și alinare . Din păcate această familie riscă să fie distrusă, anihilată. În această familie, femeile sunt aproape inexistente, într-o lume a bărbaților.

40.000 de cazuri de violență domestică

Iar eu din statutul de mebru fondator al A.P.P. retras și tăcut, am decis să ies la război pentru drepturile femeilor. Statisticile spun că în prima jumătate a anului 2022 au avut loc peste 40.000 de cazuri de violență domestică în care a intervenit poliția dintre care peste 9.400 de situații cu risc iminent. Și acestea sunt doar cele raportate!

Câte femei tac și înghit amenințările, suferințele, abuzurile verbale, psihice, fizice din rațiuni care țin d eruține, de teamă, de educația venită din familie? Femeile abuzate, de cele mai multe ori, rămân cu sechele pe viață, iar de la depresie la sinucidere nu este decât un singur mic pas” a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ea a declarat în exclusivitate pentru EVZ că “m-am pregătit pentru România”, lăsând să se înțeleagă că cel mai probabil din acest moment va urma o carieră politică și va candida la alegeri.

Un divorț lung și dureros, la propriu

În acest moment impresara se află în proce de divorț cu antrenorul Laurențiu Reghecampf și în această lună, cei doi ar trebui să se prezinte din nou în fața magistraților de la Buftea, acolo unde se judecă dosarul. Procesul va fi cel mai probabil unul de durată, pentru că se pare că niciunul dintre ei nu vrea să cedeze nici pe custodie, nici pe modul în care se va împărți averea.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro