Lidia Buble, după eliminarea de la „Sunt celebru,scoate-ma de aici.” Fanilor nu le-a venit să creadă

Lidia Buble, după eliminarea de la „Sunt celebru,scoate-ma de aici.” Fanilor nu le-a venit să creadă sursa: arhivă EVZ

După ce a plecat din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Lidia Buble a decis să își facă o schimbare de look, iar fanii nu au putut să nu o observe și să își dea cu părerea.

Pentru doar o lună, Lidia Buble a fost în Republica Dominicană în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cu toate că a fost cea mai bine plătită concurentă, artista nu a mai putut face față competiției de la Pro Tv și a plecat acasă. Aceasta și-a schimbat și look-ul după experiența vieții ei.

Lidia Buble le-a arătat fanilor o poză cu ea tunsă scurt și cu breton. Vedeta a pus la descriere „New me”, iar fanii au felicitat-o pentru alegerea făcută. Printre persoanele care au fost încântate de schimbarea artistei au fost Răzvan Botezatu și Ruby. „Jmeeeekeraaa”, i-a transmis Ruby.

„Ce bine iți stă, Lidia!”,Ce frumoasă ești!!!”, „Ai ochii de migdala privirea ta mă omoară!”, „Indiferent cum îți faci coafura îți stă bine ești frumoasă!”, sunt doar câteva dintre nenumăratele comentarii le care le-a primit cântăreața, după ce și-a schimbat look-ul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Câți bani a primit Lidia Buble de la Pro Tv

În ediția de joi seara, 6 octombrie 2022, Lidia Buble a fost eliminată din cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV. Cu toate astea, s-a aflat câți bani primea artista pentru fiecare apariție.

Lidia Buble a semnat un contract, ca și ceilalți participanți. În urma acestuia, artista ar fi încasat, se pare, 5.000 de euro pentru fiecare săptămână, petrecută în concurs. Ea a rămas cu 20.000 de euro după ce a părăsit competiția.

„Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată, pentru ca mi-am făcut amintiri aici. Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta.

Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faină experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare”, a spus Lidia Buble.