Cum și-au ucis partenerul două amante din România. „Planul a fost fără cusur.” A fost mai rău ca în filmele de groază

Cum și-au ucis partenerul două amante din România. „Planul a fost fără cusur.” A fost mai rău ca în filmele de groază Crimă. Sursa foto: Dreamstime.com

Două amante din judeţul Bihor au fost acuzate că s-au aliat pentru a îl ucide pe partenerul uneia dintre ele. Femeile au avut un plan foarte bine pus la punct, de la otrăvuri și până la un asasin plătit. Și procurorii au rămas uimiți de inventivitatea lor.

Două amante din Bihor au pus la cale asasinarea soţului uneia dintre ele. Femeile s-au gândit la otrăvuri mortale şi au studiat tratate de drept şi articole despre omoruri celebre. Pentru a lua o pedeapsă mai mică, acestea au discutat și cu un asasin plătit.

Cu toate astea, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor le-a trimis în judecată atât pe cele două bihorence din localitatea Şimian, Venkli Tünde, respectiv Ruba Annamária, cât şi pe Nagy Ioan, bărbatul părtaş la crimă.

Victima, Venkli István, soţul celei dintâi şi verişor cu cea de-a doua, a fost dat dispărut la Poliţie de soţia sa, pe 21 decembrie 2021. Femeia anunțase că a fugit de acasă în noaptea de 18/19 decembrie, iar de atunci n-a mai dat niciun semn. După patru luni, anchetatorii au descoperit că bărbatul fusese ucis chiar de cele două femei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ele au plătit un asasin cu 40.000 lei. „Planul a fost fără cusur”, a notat procurorul. El a mai precizat că cele două femei se temeau să-şi asume relaţia de iubire pe care o aveau în trei.

În actul de acuzare se arată că soţii Venkli nu mai formau de multă vreme un cuplu. Cei doi s-au căsătorit în 2000, iar în 2010 au divorţat, după ce bărbatul şi-a prins soţia că îl înşela. Ei stăteau împreună de dragul celor doi copii, dar aveau relații separate.

S-a îndrăgostit de verișoara soțului

Soția bărbatului s-a îndrăgostit chiar de verișoara lui, iar scandalul a pornit după ce acesta a încercat să își repare relația cu partenera sa. Cele două nu au putut accepta că exista cineva care vrea să le despartă.

sursa: Arhiva EVZ

Pe 15 decembrie 2021, femeile au decis să-l ucidă pe István pentru a se bucura de relația lor amoroasă. Tünde s-a gândit iniţial să-l otrăvească, motiv pentru care întreaga după-amiază a căutat pe internet informaţii despre cucută, dimetilmercur, poloniu, verificând proprietăţile, cantitatea de care ar avea nevoie. Cu toate astea, ele au ales cea mai simplă metodă, să angajeze un asasin.

Cum a fost omorât bărbatul

Femeia l-a lovit pe bărbat cu un topor în cap apoi şi el. ȘiAnnamária l-au înjunghiat de mai multe ori. Cei trei l-au ingroprat, telefonul i-a fost ars, iar maşina cu care a fost transportat cadavrul a fost vândută. Soția sa a încercat să pozeze în partenera perfectă și tristă, ba chiar a mințit și rudele pentru a scăpa basma curată.

Cu toate astea, planul lor nu a ieist cum au vrut. Pe 13 aprilie, atât femeia cât şi asasinul plătit au fost arestaţi, iar acum au fost trimişi în judecată. Cenkli Tünde va răspunde pentru complicitate la violenţă în familie sub forma omorului calificat, Ruba Annamária va fi judecată pentru violenţă în familie în forma omorului calificat, în timp ce Nagy Ioan este acuzat de omor calificat, potrivit Adevărul.ro.