Clipul care rupe internetul. Bebelușul culcat pe un pat de bani, ultima fiță la botez. Video

Clipul care rupe internetul. Bebelușul culcat pe un pat de bani, ultima fiță la botez. Video Sursa foto: Tik Tok

O familie de romi a ajuns vedetă pe rețelele de socializare după ce a ales să-și boteze bebelușul pe un pat de bancnote. Lei românești, lire sterline, dar și ceva euro au tapat legănul micuțului Aian, iar imaginile au fost postate, în stil românesc, pe Tik Tok. Curioșii îl pot vedea pe micuț cum doarme, nepăsător, în culcușul de bancnote aranjat de părinți.

O familie de etnie romă a rupt rețelelele de socializare cu clipurile postate de la botezul bebelușului Edward Ayan Ahmet în vârstă de o lună. Iar asta nu pentru că ar fi dat vreun spectacol ieșit din comun sau pentru că cine știe ce manelist celebru i-ar fi susurat la ureche, micuțului, câtece de leagăn. Motivul este mult mai prozaic, dar suficient de controversat încât să atragă atenția și comentariile celor care îl urmăresc.

Botezul nou-născutului Edward Ayan va rămâne în istoria social-media datorită faptului că părinții au ales să-l culce pe un pat format din bancnote.  Teancuri de lei românești, multe lire sterline și, ceva mai puține bancnote de 50 de euro (se vede că moneda europeană pierde teren) au tapetat culcușul copilului.

Astfel, părinții copilului au ales să posteze pe rețelele de socializare, mai exact pe Tik Tok, imaginile cu acest botez al lui Edward Ayan Ahmet, pe un pat de bani, ca să se bucure prietenii și să moară „dujmanii”.

Ne puteți urmări și pe Google News

În videoclip, cei curioși îl pot observa pe bebeluș cum doarme liniștit, deloc impresionat de averea din jurul său, în culcuș. În acest timp o femeie îi aranjează teancurile de bancnote în jur. Iar pe fundal se aude o voce bărbătească ce cântă, pe un ton scăzut, ca să nu-l deranjeze pe cel mic, „Mulți ani trăiască”.

@edward.ayan.ahmety130622 La mulți ani baiatu meu scump ai împlinit 1 luna te iubim mult 🧿#meu😘❤️🧿❤️🤩👏 #foryoupage❤️🤫 ♬ sunet original - 💚🥀ىشجسهزخىش🥀💚

Înregistrarea a făcut sute de mii de vizualizări

Așa cum era de așteptat, internauții au reacționat pe Tik Tok, imediat ce au apărut imaginile tinerii romi. În vreme ce unii, au urat de bine familiei, dorindu-i celui mic să aibă parte de cel puțin tot atâtea bancnote și atunci când va fi mai mare, alții mai cârcotași au ridiculizat acest spectacol. Iar alții, mai puțini, e drept s-au arătat oripilați „de ceea ce au putut să-i facă niște părinți unui biet copil”.

Cert este că înregistrarea video de pe Tik Tok a strâns, în doar trei zile în jur de 400.000 de vizualizări, iar acesta este doar începutul. .

„S-or duce generații după generații și noi tot proști înghesuiți”, a comentat unul dintre cârcotași.

„Din banii ăia ați putea da și unui copil de la Budimex. Sunt sigură că are mai mare nevoie de ei”, a comentat o altă tânără de pe Tik Tok.