Ce au descoperit medicii în corpul unui bărbat, care s-a dus la spital pentru că era constipat. A ținut totul secret de frica soției

Ce au descoperit medicii în corpul unui bărbat, care s-a dus la spital pentru că era constipat. A ținut totul secret de frica soțieiSursa foto: Dreamstime.com

Un iranian care a fost dus la spital din cauza constipației ținea un secret despre adevărata cauză a problemei sale. Medicii au descris cum au scos din rect un obiect străin uriaș care se afla acolo de trei zile.

Problema descoperită la spital

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost transportat la spital de soția sa, după ce aceasta a devenit îngrijorată de lipsa poftei de mâncare, durerile de stomac și constipația lui. După ce a făcut o tomografie, adevărul șocant a ieșit la iveală. O sticlă plină de apă era blocată în zona pelvisului.

Medicii au scris: „Din cauza stânjenirii și a fricii de soție, el nu a furnizat niciun istoric al prezenței unui obiect străin în rect și a ajuns târziu la de urgențe”.Din fericire, nu existau semne ca intestinele bărbatului să fi avut probleme din cauza sticlei.

Pacientul a fost dus direct la o operație unde i s-a administrat anestezie pentru a calma durerea. Apoi, sticla a fost „trasă cu grijă din rect de către chirurg”. După ce bărbatul a petrecut cinci zile într-o secție de spital, a fost externat. El a fost trimis la o clinică de psihiatrie, conform lucrării din Clinical Case Reports, deoarece s-a remarcat că suferea de depresie.

Experții au spus că de cele mai multe ori, obiectele străine sunt introduse în anus pentru gratificarea sexuală. Ele sunt în mod normal netede, rotunjite sau în formă de ou pentru a facilita îndepărtarea acestuia. Dar „diverse instrumente, inclusiv becuri, sticle, bâte sau cutii de pulverizare” au fost recuperate de medici.

Întârzierea tratamentului

Cele mai frecvent descrise sunt „sticlele de plastic sau de sticlă, castraveții, becurile, precum și mânere de topor, bețe de mătură, morcovi, instrumente din lemn sau cauciuc”.  În cazul obiectelor străine care trebuie îndepărtate chirurgical, mai mult de două treimi dintre pacienți sunt bărbați cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani.

Întârzierea tratamentului - cel mai frecvent din cauza rușinii - complică o situație deja periculoasă, au spus medicii. „Complicații precum perforarea întârziată sau sângerarea severă din rect pot apărea chiar și după extragerea obiectului”, au spus medicii potrivit The Sun.

Ne puteți urmări și pe Google News