Meghan și Harry, în vizită la Oprah Winfrey. Întâlnire lor anterioară a provocat un scandal fără precedent

Meghan și Harry, în vizită la Oprah Winfrey. Întâlnire lor anterioară a provocat un scandal fără precedent Sursa foto: Arhiva EVZ

Prințul Harry și Meghan Markle, soția sa, au fost văzuți duminică, 26 iunie, în timp ce mergeau spre vila din Montecito, în valoare de 100 milioane de dolari, a prietenei și vecinei lor Oprah Winfrey.

Cei doi au fost însoțiți de Janina Gavankar, potrivit DailyMail. A fost o vizită importantă în contextul interviului realizat, în urmă cu 18 luni, de celebra realizatoare de televiziune. Vizita a durat aproximativ o oră.

DailyMail a publicat imagini cu Prințul Harry la volanul unui Range Rover. SUV-ul a fost înconjurat de un convoi de mașini cu personalul de securitate. În aceleași fotografii, pe bancheta din spate a mașinii, lângă Meghan, părea să fie un scaun de copil.

Nu se știe dacă Archie sau Lilibet se aflau alături de părinții lor. În timp ce Harry conducea, Meghan întreținea discuții atât cu soțul, cât și cu Janina.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce pune la cale Meghan

Vizita cuplului ar putea fi un moment important după interviul realizat în martie 2021 de prezentatoarea Oprah. La acea vreme, unele dezvăluiri ale cuplului au pornit un scandal, Meghan acuzând anumiți membri ai familiei regale de rasism.

În timpul interviului, cei doi soți au declarat că unul dintre membrii familiei regale a pus întrebări în legătură cu nuanța pielii lui Archie, fiul lui Harry. În timp ce ducele de Sussex a spus că discuția a avut loc înainte de logodna cu Meghan, ea a declarat că discuția a fost în timp ce era însărcinată. Mai mult decât atât, Meghan susține că fiului ei i-a fost refuzat titlul de prinț din cauza rasismului.

În același interviu, soții au dezvăluit că nu au mai primit bani de la Prințul Charles și că protecția Poliției Metropolitane le-a fost retrasă.

Ducele de Cambridge a reacționat după difuzarea interviului și a spus că ei nu sunt o familie rasistă, potrivit DailyMail.

Probleme mari la Jubileul de platină

Vizita celor doi la Oprah a avut loc după o lună de la revenirea din Marea Britanie. Harry și Meghan au participat la sărbătorile Jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a și la slujba de mulțumire de la Catedrala Sfântul Paul. Acolo au fost huiduiți de mulțime și așezați pe locurile din al doilea rând, în spatele contelui și contesei de Wessex.

Harry și Meghan au fost însoțiți și de cei doi copii, dar le-a fost interzis să facă poze în timpul unei întâlniri private. Cei doi au plecat din Marea Britanie înainte ca evenimentele să se încheie.