Se lansează „Liga pentru Deșteptarea României”

Se lansează „Liga pentru Deșteptarea României”

Vineri, 24 iunie 2022, va avea loc evenimentul prilejuit de lansarea oficială a platformei civice “Liga pentru Deșteptarea României”, inițiată de către Asociația NEAMUNIT. Evenimentul va avea loc la Cercul Militar din municipiul Brașov, începând cu ora 16:00

Punctul central al viitoarei platforme civice este reprezentat de “Manifestul pentru Deșteptarea României” – document creat și lansat în spațiul public de către Asociația Neamunit pe 21 decembrie 2021, la 32 de ani de la Revoluție.

Obiectivul principal al platformei civice “Liga pentru Deșteptarea României” este acela de a susține și a promova în societatea românească o viziune comună asupra viitorului României pe termen lung, pornind de la reperele de bază descrise detaliat în documentul “Manifestul pentru Deșteptarea României”.

Asociatia NEAMUNIT este o organizație neguvernamentală, care există oficial din anul 2013 si are la activ până acum peste 500 de acțiuni în societatea civilă din România. Scopul primordial al Asociației este, conform statutului - “redeșteptarea conștiinței naționale, civice și morale a românilor de pretutindeni”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Evenimentul se va desfășura între orele 16 și 20.

Accesul publicului se face doar pe bază de invitație.

Accesul reprezentanților presei la eveniment este liber.