Adevărul mai puţin ştiut despre Vladimir Putin! S-a aflat după parada de 9 mai. Cadoul primit de la Silvio Berlusconi

Adevărul mai puţin ştiut despre Vladimir Putin! S-a aflat după parada de 9 mai. Cadoul primit de la Silvio Berlusconi Sursa foto: EPA/MAXIM SHIPENKOV

Cravata purtată la parada de la Moscova de liderul rus Vladmir Putin a fost fabricată în italia. Este o marcă de lux și a costat 130 de euro. Ar fi fost un cadou de la Silvio Berlusconi, care i-a trimis de-a lungul timpului, 400 de cravate liderului de la Kremlin.

Cravata bleumarin cu buline purtată, luni, de Vladimir Putin la parada de 9 mai a  fost fabricată în Italia și ar fi fost un cadou de la Silvio Berlusconi. De-a lungul timpului acesta i-ar fi trimis liderului de la Kremlin 400 de cravate, în valoare de 40.000 de euro.

Cravată de lux

Maurizio Marinella, cel care deține marca respectivă a confirmat, pentru televiziunile italiene, că este vorba despre o cravată italiană, un model extrem de elegant lansat ca modă de Silvio Berlusconi. Cravata costă 130 de euro. Maurizio Marinella a mai declarat că ultimul lot de cravate i-a fost trimis lui Vladimir Putin în urmă cu un an.

„Acesta a spus că, în ultimul an, la Vladimir Putin au ajuns cam 300-400 de cravate și că toate acestea erau controlate pentru a nu conține microfoane sau camere mici sau alte aparate", a transmis Naty Badea, corespondent Antena 3 în Italia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Putin învelit cu o pătură

Dincolo de ținuta vestimentară, apariția de astăzi a lui Vladimir Putin a fost atent analizată. În ultimele luni au fost numeroase speculații cu privire la sănătatea președintelui rus. Vladimir Putin a alimentat speculațiile astăzi, când stătea cu o pătură în poală la o paradă militară de la Moscova, în contrast puternic cu imaginea de om puternic pe care a încercat să o proiecteze de când este la putere.

Jurnalistul John Sweeney, care trasmite în prezent din Ucraina, a postat pe Twitter: „Vladimir Putin – o pătură pe genunchi, obrajii plini, ca un hamster umplut cu steroizi – arată o figură slăbită în timp ce armata rusă trece pe lângă Kremlin. Fără declarație de mare război, fără chemare, fără generalul Gerasimov”.

Un alt utilizator de Twitter, Wallis Weaver, a scris: „Așa că, am urmărit o parte din paradă și l-am urmărit cu atenție pe Putin. Putin nu părea puternic, nu părea încrezător și nu părea fericit. Părea bătrân obosit, și gras…umflat, care stă sub o pătură în poală. Nu arată bine.

Deși în această dimineață la Moscova au fost peste 9 grade Celsius, niciunul dintre ceilalți demnitari de rang înalt de la Kremlin care urmăreau marșul nu a simțit nevoia unei pături, adăugând la îngrijorarea că starea de sănătate a liderului rus ar putea fi precară.