Ororile rușilor în Ucraina! Ce au putut să le facă femeilor din Ucraina? Este absolut revoltător

Ororile rușilor în Ucraina! Ce au putut să le facă femeilor din Ucraina? Este absolut revoltător Sursa:facebook

Mai multe femei care au fost luate prizoniere de armata rusă au fost rase în cap, în timpul captivității. Un parlamentar ucrainean spune că rușii au vrut să le umilească și se poartă la fel ca fasciștii din lagărele de concentrare.

15 femei din armata ucraineană care au fost luate prizoniere de ruşi au fost rase în cap. Oficialii din Ucraina spun că armata rusă a vrut prin acest gest să le umilească. Un parlamentar compară faptele rușilor cu cele la fasciștilor din lagărele de concentrare. Femeile au făcut parte dintr-un grup de 86 de soldați luați prizonieri de armata rusă și eliberați ulterior într-un schimb negociat de ambele părți.

Umilință și dispreț

Un parlamentar ucrainean a declarat că femeile au fost rase în cap doar pentru a fi umilite și disprețuite, iar acest gest arată  că rușii sunt la fel de răi ca și fasciștii.

„Ne-am întors prizonierii - 86 de soldați, inclusiv 15 femei. Au fost bărbieriți violent... În semn de umilință, aroganță și dispreț. Astfel de atrocități au fost comise de fasciști în lagărele de concentrare, care au strangulat prizonierii și apoi și-au folosit părul. Deci cum diferă acțiunile ocupanților ruși de fasciști? Nimic! Sunt și mai răi, wow!

Ne puteți urmări și pe Google News

În Irpen, Rashisti a împușcat fete și femei, iar apoi s-a dus pe tancuri! Gândește-te la asta! Ăștia nu sunt oameni, ăștia nici măcar animale nu sunt! Aceasta este o abominație. Sunt sigur că vom învăța și mai multe despre crimele împotriva militarilor și civililor ucraineni. Toate acestea vor deveni baza Tribunalului de la Haga.

Părul celor mai frumoase femei din lume va crește, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în siguranță. Și creiere și rasiști cum n-au fost, deci nu vor fi. Arzi în iad!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a lui Dmytro Lubinets, șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei.

Masacrul de la Bucha

Armata ucraineană a reușit să intre în orașul Bucha, după ce rușii s-au retras. Militarii au fost șocați de ce au găsit. Cadavre abandonate pe străzi și un oraș devenit ruină. Sute de oameni au fost înhumați în gropi comune. Imaginile cu cadavrele de pe străzi au făcut înconjurul lumii, iar Europa a reacționat imediat.

Președintele Comisiei UE, Ursula von der Leyen, a scris pe Twitter despre „ororile de nedescris” și a cerut „o anchetă independentă”. Ministrul italian de Externe, Luigi Di Maio, a calificat fotografiile drept „înfricoșătoare” și a reiterat că „războiul rus trebuie oprit”: „Aceste atrocități nu pot rămâne nepedepsite”.Colegul ucrainean Dmitro Kuleba a reiterat că „masacrul a fost deliberat”.