Replici dure între Cristi Mitrea și Cătălin Zmărăndescu. Atacul a fost total, nu s-a mai ținut cont de nimic

Replici dure între Cristi Mitrea și Cătălin Zmărăndescu. Atacul a fost total, nu s-a mai ținut cont de nimic Sursa: libertatea.ro

Un schimb de replici dure a fost surprins în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde invitați au fost Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mitrea, chiar după eliminarea de la Survivor România 2022 a lui Zmărăndescu. Povestind despre felul în care s-a comportat Marian Drăgulescu în cadrul competiției Survivor România 2022, Zmărăndescu este contrazis dur de Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea.

Cătălin Zmărăndescu a participat la competiția televizată Survivor România 2022, făcând parte din echipa Faimoșilor. Experiența din Republica Dominicană l-a făcut pe Zmărăndescu să piardă nu mai puțin de 25 de kilograme, conform libertatea.ro.

Replici tăioase între Mitrea și Zmărăndescu, din cauza emisiunii Survivor

Eliminat fiind din competiție, fostul Faimos a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, acolo unde a fost prezent și Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea.

„I-am promis lui CRBL când a plecat, i-am zis că o să tragem pentru imunitate. Când te bați pe imunitate și vezi că intră pe traseu și nu se focusează să aducă puncte”, spune Cătălin Zmărăndescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cătălin Zmărăndescu povestește despre felul în care s-a comportat Marian Drăgulescu în cadrul competiției Survivor România 2022.

„Probabil la un moment dat am zis să nu mai arunce ca niște fetițe. Nici nu am zis-o la modul rău sau să supăr pe cineva. Singurul care a sărit în sus a fost Marian. În momentul în care a zis că îl jignesc m-a luat capul, i-am zis: «Bă, cum te jignesc? Nu te-am înjurat nici de mamă, nici de tată». A încercat să creeze o tensiune”, a spus Zmărăndescu.

Cristi Mitrea taxează lipsa de bun simt a lui Zmărăndescu

Cristi Mitrea, auzind cuvintele lui Zmărăndescu, transmite un punct de vedere cu privire la situația relatată de concurent.

„Nu se aștepta nimeni să ajungi să înjuri ca să fie considerată o jignire, consideri tonul ca pe o jignire, nu trebuie să ajungi la înjurături”, i-a răspuns Cristian Mitrea, moment în care Cătălin Zmărărendescu a replicat:

„Poți să te duci și tu în echipa de fetițe dacă te deranjează lucrul ăsta”,motiv pentru care Cristi Mitrea a răspuns: „Eu nu pricep lipsa de bun simț, dacă mă iei așa”.

Văzând că lucrurile încep să se precipite, moderatorul emisiunii, Cătălin Măruță a vrut să tempereze dialogul dintre cei doi invitați.

„Eu vreau să fiu Domnul Dan (n.r. prezentatorul Survivor) între cei doi”, a spus Măruță, în timp ce le citea invitaților mesajele venite din partea urmăritorilor pentru proaspăt eliminatul Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu i-a reproșat coechipierului său, Marian Drăgulescu, că nu face tot posibilul pentru a aduce puncte echipei

A fost scandal uriaș în cadrul emisiunii „Survivor”, difuzate, luni seara, de PRO TV. Fostul gimnast Marian Drăgulescu s-a certat cu Cătălin Zmărăndescu, iar jignirile au venit din ambele părți, în fața camerelor de luat vederi și a celorlalți participanți.

Faimoșii s-au întrecut cu Războinicii pentru jocul de Imunitate, dar au pierdut cu un scor categoric, iar eșecul nu a fost ușor de digerat. Nu au reușit să facă față probei, Marian Drăgulescu nu a adus prea multe puncte, iar TJ niciunul. Cătălin Zmărăndescu s-a enervat atunci când și-a văzut coechipierii că nu se descurcă. Așa că a țipat la fostul gimnast. Drăgulescu a reacționat prompt. „Strici vibe-ul!”, i-a reproșat actualul antrenor.

„Tu adu punctul! Tu ești nebun la cap? Nu are nicio legătură olimpiada cu ce e aici. Te superi că am zis că arunci ca o fetiță!”, i-a strigat Zmărăndescu lui Drăgulescu.