Anamaria Prodan îl distruge pe Laurenţiu Reghecampf! Ce a putut să spună în plin scandal de divorţ: Nici Corina Caciuc n-a scăpat

Anamaria Prodan îl distruge pe Laurenţiu Reghecampf! Ce a putut să spună în plin scandal de divorţ: Nici Corina Caciuc n-a scăpat Anamaria Prodan. Sursa: Facebook

Anamaria Prodan continuă războiul de la distanţă cu Laurenţiu Reghecampf şi scoate la iveală noi amănunte incendiare din interior. În plin scandal de divorţ, impresara dă de pământ cu acesta şi o distruge şi pe Corina Caciuc. Pe lângă procesul de divorţ, cei trei au mai multe procese pe rol la tribunal.

Războiul mediatic dus de Anamaria Prodan la adresa lui Laurențiu Reghecampf, și a iubitei acestuia, Corina Caciuc, pare unul dus cu toate armele. Scandalul divorţului a atins cote maxime.

Laurențiu Reghecampf a cerut justiției, pe cale de ordonanță președințială, ca Anamaria Prodan să fie obligată să nu mai facă afirmații despre el sau despre iubita lui. Judecătorii au respins cererea motivând libertatea de exprimare, garantată de Constituția României.

Pe 21 martie, judecătorii de la Judecătoria Buftea au decis să respingă solicitarea lui Laurențiu Reghecampf de a o obliga pe Anamaria Prodan să nu mai vorbească public despre el și despre relația lui extraconjugală cu Corina Caciuc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anamaria Prodan, atacată de Corina Caciuc

Din ceea ce se poate vedea din afara scandalului din familia lui Laurențiu Reghecampf, rezultă că iubita acestuia, Corina Caciuc nu mai poate suporta asaltul public la care este supusă de Anamaria Prodan.

Caciuc a cerut ca numele ei din dosar să îi fie anonimizat, fapt ce a făcut ca impresara să aibă o altă ieșire publică.

„Eu, Anamaria Prodan sunt și persoană publică și formatoare de opinii, și deschizătoare de drumuri, și personalitate! Așa, făra modestie o spun! Înțeleg că această Caciuc își dorește proces ascuns? Anonim numele pe portal? Păi, este anonim dragilor! Eu i l-am făcut cunoscut în lumea bună ca să aibă soțul meu cu ce să se mândrească! Prietenii mei și ai soțului meu o știu de foarte multă vreme, de prin Europa, Dubai sau Herăstrau. Eram confuzi toți și am hotărât să o ajutăm să devină ce i-a cerut soțului meu în miile de mailuri de amenințare și umilință: să fie vedetă în ziare!”,a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Anamaria Prodan vrea transparență

Dacă s-ar putea, Anamaria Prodan și-ar dori ca procesul ei să fie judecat în piața publică. Ea vrea transparență maximă, pentru ca toată lumea să afle cât a suferit în urma acțiunilor avute de Laurențiu Reghecampf.

„Eu îmi doresc transparență în dosarele mele de judecată, pe care cei doi mi le deschid. Doresc să vadă toată lumea că am spus doar adevărul și l-am susținut cu probe pe care le-am primit, auzit, văzut de peste tot, mai ales din presă. Există oameni care au susținut și susțin lucruri despre această <celebritate> Caciuc, care apare în nenumărate <paparazzi >. Peste tot când apare, în oraș dacă ați observat … se oprește timpul în loc! Tocmai pentru că e atât de importantă, doresc ca România să vadă realitatea absolută. Îi recomand domnișoarei Caciuc, dacă e convinsă că adevărul e de partea ei, și lumea se folosește de imaginea ei, sau că filmele lui Kamara sunt false sau că pozele apărute în presă din cluburile de streaptease unde domnia-sa apare în superbitatea absolută în diferite costume de dans sunt și ele false, să se judece cu mine deschis și opinia publică să aibă acces la probe și mărturii!”, a mai declarat impresara, pentru Click.

Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf va avea un alt termen, fixat în cursul lunii aprilie 2022.