Laurenţiu Reghecampf a rămas fără cuvinte! S-a aflat cu cine l-a înlocuit Anamaria Prodan. Nimeni nu se aştepta

Laurenţiu Reghecampf a rămas fără cuvinte! S-a aflat cu cine l-a înlocuit Anamaria Prodan. Nimeni nu se aştepta Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan face naveta între București și Dubai pentru a se întâlni cu un bărbat misterios. Acesta provine dintr-o familie arabă bogată și este mai tânăr decât ea. Impresara spune că o va aștepta până când divorțul ei se va finaliza. Laurenţiu Reghecampf a aflat şi el despre noul bărbat din viaţa Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan este din nou îndrăgostită. Chiar dacă se află într-un anevoios proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, presărat cu multe acuzații de ambele părți, Anamaria Prodan pare că este pregătită să își continue viața. Ea a mărturisit recent pe rețelele sociale că îi place foarte mult un bărbat și că acesta o va aștepta până la finalizarea procesului de divorț. Impresara a postat și o imagine cu bărbatul care i-a furat inima, dar a ales să îi protejeze identitatea. Se pare că acesta provine dintr-o familie regală din zona arabă și este mai tânăr decât ea, potrivit spynews.ro.

„E un bărbat care îmi place, dar iubitul oficial să spun gata sunt cuplată, nu. Este un bărbat care îmi place în mod desosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea adică să aibă demnitate. Domnul nu este român”, a spus Anamaria Prodan, pe rețelele sociale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Merge din două în două săptămâni la el

Chiar dacă relația nu va merge mai departe până când Anamaria Prodan nu va fi o femeie libere, cei doi se întâlnesc foarte des, pentru că nu pot sta prea mult timp departe unul de celălalt. Cum el nu locuiește în România, impresara face naveta la Dubai, odată la fiecare două săptămâni.

„El e dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a mai spus impresara.

Proces amânat

Între timp procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început cu o amânare, deoarece avocații impresarei s-au infectat cu coronavirus.  Laurențiu Reghecampf a fost cel care a înaintat divorțul de Anamaria Prodan și a decis să își refacă viața alături de l altă femeie. Acesta a simțit că nu se mai simte fericit în căsnicie, după ce și-au reînnoit jurămintele. Cu toate că antrenorul le-a arătat oamenilor că o iubește pe impresară, realitatea era alta. Era îndrăgostit de Corina Caciuc cu care avea o relație de peste un an.