Șapte aeroporturi din România își reiau gradual zborurile către 20 de destinații. Biletele au fost deja repuse în vânzare

Șapte aeroporturi din România își reiau gradual zborurile către 20 de destinații. Biletele au fost deja repuse în vânzareSursa foto: Pixabay

Vești bune pentru românii. Una dintre cele mai mari companii aeriene își reia gradual zborurile pe 26 de rute. 7 aeroporturi din România vor avea din nou legătură directă către destinații diverse din 8 state. Oficialii companiei anunță că biletele au fost repuse în vânzare, în online.

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, își reia gradual, începând de marți, 26 de rute ce decolează de pe 7 aeroporturi din România. Oficialii companiei au anunțat zboruri către 20 de destinații din 8 țări, începând cu finalul lunii martie și luna decembrie.

„Pasagerii români vor putea zbura din nou din Cluj-Napoca, București, Craiova, Iași, Sibiu, Timișoara și Bacău prin intermediul celor 26 de rute către 20 de destinații din Italia, Spania, Germania, Franța, Anglia, Belgia, Israel sau Cipru. Aceste rute vin în completarea rutelor deja operate de pe aeroporturile din România către destinații populare. Astfel, românii vor putea călători din nou cu tarifele reduse ale Wizz Air către unele dintre cele mai căutate orașe din Europa și nu numai”, anunță compania printr-un comunicat de presă.

Wizz Air a început reluarea graduală a zborurilor de pe 26 de rute

Lista completă cu noile zboruri Wizz Air:

  • de la Cluj-Napoca către Germania (Berlin, Cologne-Bonn și Nürnberg), Italia (Bari și Veneția-Treviso), Spania (Alicante) și Israel (Tel Aviv-Yafo);
  • de la București către Italia (Pisa și Alghero), Spania (Sevilla și Santander) și Anglia (Edinburgh);
  • de la Craiova către Germania (Cologne-Bonn), Italia (Bologna), Spania (Barcelona), Franța (Paris-Beauvais-Tille) și Belgia (Bruxelles-Charleroi);
  • de la Iași către Italia (Bari și Catania), Cipru (Larnaca) și Israel (Tel Aviv-Yafo);
  • de la Sibiu către Germania (Karlsruhe-Baden-Baden) și Spania (Madrid);
  • de la Timișoara către Italia (Bari și Veneția-Treviso);
  • de la Bacău către Italia (Catania).

Compania aeriană le recomandă pasagerilor să să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet de avion, drept măsură suplimentară de protecție. Acesta le permite să călătorească la o altă altă dată sau către o altă destinație. De asemenea, au posibilitatea de a anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

„Suntem încântați să anunțăm redeschiderea și introducerea a zeci de rute în toată rețeaua noastră, printre care se numără și 26 de rute operate din România. Prin aceste rute, oferim destinații convenabile pentru români la prețuri reduse. Așteptăm cu nerăbdare să îi primim pe pasagerii care vor călători din nou către 20 de destinații importante din Europa de pe 7 aeroporturi din România, începând din martie și aprilie”, a declarat Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Prețuri bilete:

*Preț per zbor dus, inclusiv taxa de administrare. Este inclus un bagaj de mână (max.: 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și fiecare bagaj de cală se supun unor taxe suplimentare. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe site-ul web wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

Ne puteți urmări și pe Google News