Pericol uriaș în România! Trebuie să ne ferim cu toţii. Nor toxic format în urma bombardamentelor din Ucraina

Pericol uriaș în România! Trebuie să ne ferim cu toţii. Nor toxic format în urma bombardamentelor din Ucraina Sursa: arhiva EVZ

Un nor toxic format în urma bombardamentelor din Ucraina va ajunge în România. Mai multe state s-au confruntat deja cu fenomenul, iar țara noastră ar putea fi în mare pericol.

Specialiștii au recomandat ca românii să nu iasă astăzi, 21 martie din casă sau să poarte mască de protecție (și pe nas). Spălatul pe mâini la intrarea în casă este obligatoriu, iar tinerii sunt rugați să își acopere capul. România s-ar putea confrunta cu un mare pericol chiar astăzi.

Un nor toxic format în urma bombardamentelor din Ucraina va ajunge în România. Bombardamentele din ultimele trei săptămâni din spaţiul ucrainean au dus la formarea unui nor toxic. Experții au descoperit că acesta conține sulf, plumb şi alte metale grele. Polonia și Republica Moldova deja se confruntă cu fenomenul.

Noi bombardamente în Ucraina

Orașele din Ucraina nu mai au liniște. Vladimir Putin nu este interesat de pericolul la care sunt expuse celelalte state și a anunțat noi bombardamente.18 zone au fost atacate de soldații ruși. Alertele de raid aerian au fost declanşate în aproape în fiecare regiune a Ucrainei, potrivit The Kiev Independent.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: captura ecran

Sirenele au sunat îndelung în Sumî, Nikolaev, Ternopil, Poltava, Kropîvnîţkîi, Harkov, Zaporojie, Kiev, Liov, Ivano-Frankivsk, Dnipro, Rivne, Volîn, Cerkasî, Jîtomîr, Viniţa, Odesa.

Rușii au bombardat și o fabrică de avioane. Autoritățile orașului Kiev au declarat că a izbucnit un incendiu uriaș după lovitura asupra fabricii de avioane Antonov. Mai multe persoane și-au pierdut viața.

Ucrainenii au decedat și în urma unei alte lovituri ruseşti, asupra unui bloc de locuinţe din oraş. Nici în Mariupol nu a stat mai bine situația. Peste 2.500 de locuitori ai orașului-port Mariupol la Marea Neagră au fost uciși cu sânge rece.

„Războiul distructiv al Rusiei împotriva civililor și a marilor orașe continuă”, a spus consilierul prezidențial Mykhaylo Podolyak.

„Rămâneți în casă pentru siguranța voastră! Când va trece pericolul, vă voi anunța”, a transmis și primarul din Ivano-Frankivsk.

Vladimir Putin nu pare să se oprească aici, iar Ucraina este bombardată fără oprire. Soldații ruși nu au luat pauza nici măcar o secundă de pe 24 februarie. Liderul rus a declarat că civilii nu vor fi afectați, dar nu s-a ținut de cuvânt. Mai mult imagini se găsesc aici: airindex.eea.europa.eu