Anamaria Prodan îl umileşte pe Laurenţiu Reghecampf! Mesaj dur în plin scandal de divorţ: ”Să nu mai aud de el”

Anamaria Prodan îl umileşte pe Laurenţiu Reghecampf! Mesaj dur în plin scandal de divorţ:  ”Să nu mai aud de el” Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan a declarat de mai multe ori că a încercat să tragă cât a putut de căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. După luni întregi de scandal, impresara a obosit și a decis că nu mai vrea să mai audă de fostul partener.

După 15 ani de speranță și iubire, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la cuțite. Impresara a răbufnit după ce soțul său s-a îndrăgostit de Corina Caciuc și nu a putut lăsa lucrurile așa. Războiul dintre cei doi a durat luni întregi, dar vedeta a hotărât să meargă mai departe și să nu mai audă de antrenorul Universității Craiova.

Nimeni nu s-a așteptat ca după ani întregi de iubire să își spună adio, dar Reghe a decis să își împartă viața cu bruneta care îi va aduce pe lume un copil. Impresara nu a putut accepta plecarea soțului și a scos la iveală cele mai ascunse secrete.

Anamaria Prodan a recunoscut că a apărut cineva în viața ei și că nu mai vrea niciodată să audă de fostul partener. Impresara a hotărât să încheie scandalul și să meargă pe drumul său.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Îmi doresc să nu mai aud de el, să nu mai știu absolut nimic de existența lui. Nu știu cum vine asta, că primul soț îmi e cel mai bun prieten. Pe el o să fie foarte greu să-l ierte copii, și cel mai mult băiatul lui. N-ai cum să deschizi un proces și să zici că îți interzic să-ți vezi copilul...”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Reghe în Polonia

Înainte de a spune că nu mai vrea să mai audă de el niciodată, impresara s-a asigurat ca faptele lui Laurențiu Reghecampf să fie știute și de presa din Polonia. Vedeta le-a povestit jurnaliștilor prin câte a trecut cu tatăl lui Bebeto.

Anamaria Prodan l-a demascat la politie! Reghecampf, acuzat că „face parte dintr-un grup criminal”

Sursa: arhiva EVZ

”Nu cu mult timp în urmă, cunoscuta agentă de fotbal românesc Anamaria Prodan a oferit un interviu sincer în paginile „Transfers.info”, în care s-a confesat despre secretele vieții sale profesionale și private. Nimeni, și cu siguranță nu ea, nu se aștepta ca multe lucruri să se schimbe atât de dramatic într-un timp atât de scurt. Actualul soț al doamnei Prodan, Laurențiu Reghecampf, nu numai că a decis să caute fericirea alături de o altă femeie, dar a devenit și un erou al unui scandal în România. Despre el se vorbește în contextul relației sale cu „o escortă”.

Potrivit cunoscutului agent, actualul antrenor al Universitatei Craiova a decis să se încurce cu o anume Corina Caciuc, o femeie care nu are o reputație foarte bună în România. Oamenii glumesc despre trecutul ei și se întreabă cât de multe știe cu adevărat Reghecampf despre viața ei. Lăsând deoparte alte lucruri, ea a ajuns faimoasă, potrivit presei internaționale, pentru că a câștigat o competiție organizată de industria deochiată. A fost dansatoare într-un club de noapte, iar fotografiile cu ea dezbrăcată erau adesea văzute în presă.”, le-a spus Anamaria Prodan jurnaliștilor.