Putin, în mare pericol! Decizia incredibilă a şefului de la Kremlin. A luat în calcul toate șcenariile posibile

Putin, în mare pericol! Decizia incredibilă a şefului de la Kremlin. A luat în calcul toate șcenariile posibile Sursa: Facebook

Dată fiind situația internațională actuală, Vladimir Putin are destule motive pentru a crede că viața sa este pusă în pericol. Federația Rusă riscă să rămână fără președinte, asta pentru că a fost pusă o recompensă în valoare de 1.000.000 de lire sterline pentru capturarea sau chiar uciderea lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a avut grijă ca cei care îl înconjoară să fie deosebit de bine pregătiți pentru contracararea unui atac asupra sa, astfel că sunt echipați cu valize antiglonț, arme letale, ori alte dispozitive de asigurare a unui grad sporit de securitate.

Federația Rusă riscă să rămână fără președinte, asta pentru că a fost pusă o recompensă în valoare de 1.000.000 de lire sterline pentru capturarea sau chiar uciderea lui Vladimir Putin, conform Antena 3.

În acest context, prioritară pe agenda administrației de la Kremlin este protejarea lui Putin de un posibil atac, iar pentru acest lucru există un protocol de securitate riguros.

Gărzile de corp ale lui Putin sunt cele mai bine pregătitie echipe din țară

Vladimir Putin a avut grijă ca cei care îl înconjoară să fie deosebit de bine pregătiți pentru contracararea unui atac asupra sa, astfel că sunt echipați cu valize antiglonț, arme letale, ori alte dispozitive de asigurare a unui grad sporit de securitate a președintelui rus.

Pe lângă echipament, gărzile lui Putin, alături de administrația de la Kremlin, au un protocol strict când vine vorba de aparițiile publice ale liderului rus, astfel că pregătirile pentru acestea se fac cu o lună înainte de eveniment, pentru a pune la punct orice detaliu care s-ar putea transforma într-o problemă de securitate națională.

Atunci când este cazat undeva, toate pregătirile trebuie să se facă înainte de sosirea sa, astfel că Vladimir Putin nu permite accesul în locuințele sale nici măcar unor echipe tehnice. Mai mult, Putin este adeptul sistemelor de bruiaj, iar fiecare activitate suspectă este alertată și analizată, mai apoi.

Un afacerist rus i-a pus gând rău lui Vladimir Putin

Alex Konanykhin este pregătit să ofere o recompensă de 1.000.000 de dolari pentru arestarea președintelui Vladimir Putin. Soarta Rusiei stă în mâinile ofițerilor militari. Acesta a cerut ca oamenii să-l caute și să-l facă să plătească pentru dezastrul provocat.

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Rusia, Alex Konanyhin, a transmis printr-o postare pe LinkedIn, că a pus în joc o recompensă pentru persoana care îl arestează pe Vladimir Putin.

„Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofiţerilor care, respectându-şi datoria constituţională, îl arestează pe Puțin că şi criminal de război, în conformitate cu legile ruse şi internaţionale”, a scris Alex Konanyhin.

Vladimir Putin nu merită să fie președinte, spune afaceristul

Acesta a mai declarat că Vladimir Putin nu merită să fie președintele Rusiei, astfel că încearcă prin toate mijloacele să-l îndepărteze de la conducerea țării.

„Putin nu este preşedintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operaţiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituţia prin eliminarea alegerilor libere şi uciderea oponenţilor săi. (…) În calitate de etnic rus şi cetăţean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Hoardei lui Putin”, a mai adăugat omul de afaceri rus.

Postarea făcută de Alex Konanykhin pe LinkedIn a venit la pachet cu o imagine a lui Putin şi cuvintele: „Căutat: viu sau mort. Vladimir Putin, pentru crime în masă”. Afaceristul a mai declarat că supușii liderului de la Kremlin s-au asigurat să-i șteargă mesajul de pe rețelele de socializare.