Dezvăluiri incendiare despre Vladimir Putin! A fost dat de gol de un spion. Liderul de la Kremlin nu se va opri

Dezvăluiri incendiare despre Vladimir Putin! A fost dat de gol de un spion. Liderul de la Kremlin nu se va opri Sursa foto: Kremlin

Un site specializat în calcularea coeficientului de inteligență susține că Vladimir Putin are un IQ peste medie. O fostă spioană care s-a antrenat în același program cu liderul de la Kremlin susțin că acesta nu se va opri până când cu va subjuga Ucraina.

Potrivit unui site specializat în stabilirea coeficientului de inteligență, Vladimir Putin ar avea un IQ peste medie. Reprezentanții site-ului au analizat mai mulți paramentri printre care averea, puterea și înălțimea. Așa au ajuns la concluzia că liderul de la Kremlin are un IQ de 127, o valoare la care ajunge doar 14% din populația lumii. Eroarea standard pentru această estimare ar fi 13,44, scrie gandul.ro.

Putin nu se va opri

Inteligența lui Putin, pare a fi egală doar de orgoliul său. O fostă spioană rusă, care s-a antrenat în același program cu Vladimir Putin spune că acesta nu va renunța până când nu va stăpâni Ucraina. Ea mai spune că Putin nu s-a așteptat ca Ucraina să primească atât de mult ajutor. Aliia Roza are 37 de ani și locuiește acum împreună cu fiul său în Los Angeles.

„Am fost antrenată în același program militar ca și Putin și am învățat cum să rămânem calmi și fără reacție în situații foarte stresante. Domnul Putin câștigă întotdeauna, nu poate pierde acest război și să dea înapoi pentru că îi va afecta reputația.Va merge până la capăt. Obiectivul lui este să aibă control deplin în Ucraina. Strategia lui este clară, să nu lase NATO să plaseze vreo rachetă sau armă în Ucraina și va face orice să își atingă obiectivul. Nu s-a așteptat ca ucrainenii să lupte înapoi și să primească sprijin de la toată lumea”, a declarat Aliia Roza, citată de New York Post.

Avertizări ale CIA

Agenția americană de informații avertizează asupra stării de spirit a lui Putin și a faptul că liderul de la Kremlin poate fi imprevizibil. „Putin este din ce în ce mai izolat. Putin este furios și frustrat în acest moment. Este probabil că el va spori eforturile și va încerca să zdrobească armata ucraineană fără să-i pese de pierderile civile.

Războiul din Ucraina este rezultatul unei convingeri personale profunde a lui Vladimir Putin, care a crescut timp de mulți ani, un amestec exploziv de resentimente și ambiție“, a declarat William Burns, directorul CIA.

Șefa informațiilor americane, Avril Haines, a adăugat că președintele rus „are impresia că el nu poate pierde acest război”.