Scandal între o vedetă de la Antena 1 şi propria soţie! Ce s-a întâmplat într-un mall. Toată lumea a văzut

Scandal între o vedetă de la Antena 1 şi propria soţie! Ce s-a întâmplat într-un mall. Toată lumea a văzut sursa foto: Arhiva EvZ

Scandal conjugal între vedeta Antena 1, Liviu Vârciu, și soția sa, Anda Călin, purtat pe rețelele de socializare. În loc să-și spele rufele în familie, așa cum se spune, cei doi au ajuns să și le expună pe internet, în văzul tuturor.

Vedeta Antena 1, Liviu Vârciu, a răbufnit, într-o postare de pe rețelele de socializare, împotriva soției sale. Acesta a fost iritat de faptul că Anda Călin a petrecut prea mult timp într-un magazin. La rândul ei, soția a preferat să-i dea replica tot în spațiul online, ca să vadă tot românul. Vedeta Antena 1 și partenera lui de viață s-au contrazis pe rețelele de socializare. Cu alte cuvinte, cei doi au făcut scandal pe internet.

De altfel, cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare, petrecându-și mare parte din timp în mediul online. Iar mai nou, cei doi să-și poarte certurile conjugale tot prin intermediul postărilor obline, după cum relatează wowbiz.ro.

Astfel, Liviu Vârciu, a făcut o criză de nervi constatând că soția sa nu mai iese dintr-un magazin, în care intrase la cumpărături. Dar, în loc să se manifeste, cum ar fi făcut cei mai mulți dintre noi, direct, atrăgându-i atenția femeii că exagerează cu shopping-ul, vedeta Antena 1 a preferat să facă o postare pe Instagram.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: Arhiva EVZ

Vedeta Antena 1 a răbufnit pe internet

Ca să vadă tot românul cât de bărbat este și cum își lasă soția, care l-a enervat, să vină singură acasă din oraș.

„Aștept de 45 de minute doamna să iasă din magazin”, a spus el.

Liviu Vârciu a „amenințat” că nu va mai aștepta mult și că o va lăsa acolo, dacă nu va ieși în următoarele minute.

„Să vedeți și voi ce băiat bun sunt. Aștept de 45 de minute doamna să iasă din magazin și nu vine. Mi s-au umflat cearcănele. Mai stau fix două minute și mă car! E mult, 40 de minute sunt extrem de mult!", s-a dat nevos Liviu Vârciu, pe rețelele de socializare.

ursa foto. InstagramAnda Calin

Replica soției tot pe internet

La scurt timp după ce Liviu Vârciu și-a filmat și postat InstaStory-urile, a apărut și reacția, din partea soției. Aceasta le-a văzut și a ținut să-i dea replica, dar nu față în față, ci tot pe internet. Anda Călin a ținut să explice, nu doar soțului, ci întregului mediu online care este adevărul. Că, în realitate, cele 45 de minute de întârziere, reclamate de Vârciu, ar fi fost e fapt doar șapte.

Ba, mai mult, s-a arătat deranjată, și a ținut să împărtășească acest lucru cu tot internetul, că bărbatul său a sunat-o ca să-i ceară să se grăbească.