Survivor România 2022. Scandal uriaș între doi concurenți: ”E greu pentru tine, ești limitat. Ești cel mai slab. Vorbești mult și degeaba”

Survivor România 2022. Scandal uriaș între doi concurenți: ”E greu pentru tine, ești limitat. Ești cel mai slab. Vorbești mult și degeaba” Sursa: Captură video

Relu Păunescu și Ionuț Popa și-au aruncat cuvinte grele și s-au acuzat unul de altul de manipulare. Scandalul a pornit după ce Relu Păunescu a fost trimis pentru a doua oară în exil, fapt care l-a enervat la culme.

Dispută de proporții la Survivor în tribul Războinicilor la consiliul de nominalizare, din 7 martie. Relu Păunescu și Ionuț Popa și-au aruncat cuvinte grele, după ce primul dintre ei a fost trimis pentru a doua oară în exil. Relu Păunescu l-a făcut „limitat“ pe colegul său de echipă și a acuzat că, în cadrul tribului, există o gașcă care vrea să îl elimine din competiție. În replică, Ionuț Popa i-a spus că e slab și că va pleca curând de la Survivor.

Nu sunt suficient de puternici

Relu Pănescu l-a atact dur pe colegul său de echipă Ionuț Popa.  „Gașca, aveți ceva personal cu mine? Eu sunt vânatul în această echipă. Sunt o persoană asmuțită, hăituită, hărțuită. Ce deranjează? Prezența mea? În calitate de ce, cine te crezi să mă trimiți fără justificare, în exil?

Ionuț, dacă ai fost supărat că Delea greșește la fiecare traseu și ai spus-o și atunci, bă nu mai vreau, m-am săturat de cât greșești, care a fost diferenta? Care e strategia? Să fie gașca asta în continuare?

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu sunt suficient de puternici, nu sunt siguri pe ei. De aia au format coaliția, ca să meargă cât mai departe în competiție. Mi s-a dat peste nas, mi s-a spus că sunt manipulator. Pe cine am manipulat și când? Nu înțelegi? E greu pentru tine, ești limitat.”, a spus Relu la Consiliul de nominalizare de la Survivor 2022, citat de playtech.ro.

Nu o să stea mult în competiție

Deranjat la culme de faptul că a fost numit „limitat“, Ionuț Popa i-a dat replica lui Relu Pănescu și i-a spus că este cel mai slab și va părăsi în curând competiția.

„Ai vorbit zece minute, nu am înțeles mai nimic. Ok, limitat, lasă-mă să vorbesc. M-ai plictisit de numa… Ce m-a întrebat? Strategic? E simplu: ești cel mai slab. E genul de om care își sapă groapa și cade în ea. Am aflat că a încercat să îi manipuleze pe Oana și pe Doru.

Ce argumente? Ei au spus cu gura lor. I-ai luat deoparte, și pe Ramona. Dacă tu crezi că strategia mea e să merg mai departe, să știi că nu îmi e frică de tine. Vorbești mult și degeaba. Domnul Relu este un fals, a încercat să manipuleze tot grupul și a încercat să își facă un grup. Știe că în competiție nu o să stea mult.

Nu ai cum să supraviețuiești în afara cutiei. El e cu noi doar la joc, dar în câmp nu. El nu a mers la Ștefania sau la Delea, el a încercat să manipuleze alți oameni. Dacă aș vrea să merg eu mai departe, nu l-aș vota pe el. Ci pe Ștefania sau Delea, sunt mai buni.

La noi în trib, exceptând Relu, este bine. Învățăm și mergem mai departe. Nu stă nimeni retras ca domnul Relu”, a fost replica lui Ionuț Popa

Relu Pănescu, Blaze și Ramona Crăciunescu sunt cei trei războinici propuși pentru eliminare. În această seara vom afla care dintre ei va părăsi competiția.