Dinamo nu a reuşit minunea în faţa Barcelonei! Dulăii de la handbal, învinşi acasă de supervedetele catalanilor

Dinamo nu a reuşit minunea în faţa Barcelonei! Dulăii de la handbal, învinşi acasă de supervedetele catalanilor Sursa Foto: Dinamo București Handbal Club / Facebook

Dinamo nu a reuşit minunea în faţa Barcelonei la handbal masculin. Băieţii lui Xavi Pascual au fost învinşi pe teren propriu, scor 30-35 şi nu mai au şanse de calificare mai departe. Sunt ultimii în grupa de Liga Campionilor, cu doar 6 puncte câştigate.

Dinamo a luptat până la finalul meciului, însă fără șanse de reușite. Barcelona a reușit să obțină victoria cu scorul de 35-30, în grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Meciul a debutat în favoarea Barcelonei, care a reușit să marcheze primul gol al partidei încă din primul minut. Primul gol al celor de la Dinamo a fost înscris în minutul trei, marcat de Shebib.

La pauză, scorul era de 15 - 17, Dinamo fiind cu doar două puncte în spatele celor de la Barcelona. Catalanii au reușit să se distanțeze în minutul 49, cu 27 -23.

Ne puteți urmări și pe Google News

Xavi Pascual și-a pregătit intens handbaliștii pentru întâlnirea cu fosta sa echipă și au reușit să surprindă prin jocul loc, ridicându-se la nivelul catalanilor în ofensivă. Cea mai mare diferență dintre Dinamo și Barcelona a fost atinsă la începutul părții secunde, când catalanii au reușit să se distanțeze cu cinci lungimi.

Publicul a fost un factor motivațional pentru „dulălii”, reușind să își revină treptat. Pasele sclipitoare ale lui Bizău și mâna sigură a lui Ghionea au fost principalele arme. Cu doar patru minute înainte de fluierul final, minunea celor de la Dinamo împotriva Barcelonei părea să aibă șanse de reușită, diferența fiind extrem de mică, 29 - 30. Două ratări a alb-roșilor au dus la distanțarea punctelor.

Calificarea în optimi nu este compromisă total

Meciul de handbal masculin dintre Dinamo și Barcelona a fost unul extrem de important pentru „câini”, fiind șansa lor să se califice în optimi. Şi în tur catalanii se impuseseră, cu scorul de 36 - 32.

În prezent, Dinamo ocupă ultimul loc din Grupa B. Pentru a merge mai departe, trebuie să le depășească pe Porto și Motor. „Dulăii” rămân pe ultimul loc, cu doar 3 victorii câștigate în 11 partide jucate.

Calificarea în optimile Ligii Capionilor nu este compromisă în totalitate, Dinamo mai având o șansă la partida împotriva celor de la Porto. Aceasta va avea loc pe 24 februarie. Dinamo mai are de disputat apoi alte două meciuri, programate la începutul lunii martie. Disputa cu PSG va avea loc pe 3 martie, iar cea cu Kielce pe 9 martie.

Rezultatele înregistrate de Dinamo până acum:

  • Dinamo-Kielce 32-29
  • PSG-Dinamo 41-30
  • Dinamo-Porto 26-27
  • Barcelona-Dinamo 36-32
  • Zaporoje-Dinamo 28-27
  • Dinamo-Veszprem 31-29
  • Flensburg-Dinamo 37-30
  • Dinamo-Flensburg 20-28
  • Veszprem-Dinamo 47-32
  • Dinamo-Zaporoje 33-29
  • Dinamo - Barcelona 30-35