Liviu Dragnea s-a dezlănţuit! Cum sunt umiliţi românii: „Nu pot fi atât de proști”

Liviu Dragnea s-a dezlănţuit! Cum sunt umiliţi românii: „Nu pot fi atât de proști” Sursa foto: Liviu Dragnea / Facebook

Majorarea facturilor la energie din această perioadă face parte dintr-o conspirație a marilor puteri care are drept scop îngenuncherea economică a României. Este opinia lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, în prezent susținător al partidului Alianța pentru Patrie.

Fostul lider PSD susține că actuala criză din energie prin care trece România în ultimele luni a fost provocată intenționat. Aceasta pentru ca România să fie îngenuncheată economic de marile puteri. În opinia sa, majorarea prețurilorilor la facturile de energie este una din operațiunile menite să ducă la distrugerea economiei României.

„Sigur nu poate să fi din greşeală. Adică nu pot fi atât de proști să nu înțeleagă. Este făcută şi această operaţiune cu preţurile uriaşe la facturi ca parte dintr-un alt şir de operaţiuni care se face în România, despre care eu am vorbit mult înainte să mă ridice, şi anume România să fie îngenuncheată. Atât în ceea ce priveşte sporirea resurselor naturale, distrugerea firmelor româneşti”, a afirmat Liviu Dragnea pentru DC News, citat de revista Capital.

El a explicat cum decurg aceste „operațiuni” prin care se dorește distrugerea României. Fostul președinte al PSD a afirmat că populația nu va reuși să plătească aceste facturi uriașe, astfel că va urma preluarea proprietăților, a caselor, a terenurilor etc.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Au început cu cele mari, continuă cu cele mijlocii şi o să ajungă până la cele mici, preluarea întregului comerț din România, și en gros și en detail, îngenuncherea agriculturii, iar acum suntem în faza în care trebuie să îngenuncheze, efectiv, populaţia şi companiile. Adică distrugerea economiei din cauza preţurilor prohibitive, foarte mari, uriaşe. Și populaţia care, efectiv, încet, încet nu-o să mai poată să plătească. Din păcate, ştim că sunt oameni care s-au sinucis pentru că nu vedeau nicio soluţie. O să urmeze, probabil, preluarea de proprietăţi, terenuri, case”, a afirmat Liviu Dragnea.

Este incredibil ce pot păți românii care NU achită facturile la energie. Există o singură cale de-a scăpa

sursa: arhivă EVZ

Cine este în spatele majorării prețurilor

Fostul lider PSD susține că dorește să avertizeze populația cu privire la ce urmează, faptul că neputința de a achita aceste facturi va aduce după sine sechestrarea bunurilor. El acuză direct guvernul că ar fi în spatele majorărilor de prețuri la facturi. Dragnea susține că a fost acuzat de corupție și că este anti-european pentru că a dorit să dezvăluie toate aceste aspecte.

„Sigur! Când eu spuneam asta, toată lumea zicea că sunt corupt, că sunt anti-european sau că am ceva împotriva multinaţionalelor. De ce zic că nu este prostie, ci este intenţie: pentru că preţul nu este mărit de cineva de afară. Prețul este mărit în mod deliberat de către Guvern.

Deci când tu ai 550 de lei preţul în piaţă la un moment dat şi tu vii cu o lege cinică a plafonării şi tu, de fapt, majorezi. Băi, băieţi, eu cred că voi nu câştigaţi suficient! Ia, mai luaţi de aici! Şi au ajuns la 1.000, ca să ducă la furnizorul de ultimă instanţă până la 3.000. Adică, facturi mărite de trei ori, de patru ori, de zece ori. Cine își imaginează că astea pot fi plătite?”, a mai spus Liviu Dragnea.