PRO TV a încasat-o grav! Show-ul care nu a avut nicio şansă în faţa concurenţei. Surpriza serii în televiziune

PRO TV a încasat-o grav! Show-ul care nu a avut nicio şansă în faţa concurenţei. Surpriza serii în televiziune PRO TV. Sursa foto: Arhiva EVZ

Probleme mari pentru cei de la PRO TV. Cel mai mare post din România a încasat o înfrângere incredibilă la nivel de audienţe. Dacă în prime-time, serialul Las Fierbinţi a făcut legea, show-ul milionarilor a încasat o înfrângere nescontată.

PRO TV a câştigat pe jumătate bătălia audienţelor la nivel naţional miercuri seara. A avut cifre incredibil de bune cu serialul Las Fierbinţi, cele mai bune ale serii de miercuri, dar ce s-a întâmplat după a fost o surpriză incredibilă. Kanal D le-a luat faţa cu un film turcesc celor de la Imperiul leilor.

Las Fierbinţi a rupt audienţele

PRO TV a început seara de miercuri cu cele mai bune cifre la nivel naţional. Nu a dat absolut nicio şansă concurenţei de la Antena 1 şi Kanal D. 11.3 a avut PRO TV pe primele două sloturi ale orei 20.00, până să înceapă Las Fierbinţi. Kanal D s-a situat pe locul secund, iar Antena 1, la mare distanţă, pe locul al treilea.

PRO TV a avut, de altfel, cele mai bune cifre ale serii la nivel naţional, cu serialul Las Fierbinţi. 13.3 rating a obţinut serialul celor de la PRO TV în intervalul 20.30-20.45, cele mai bune cifre ale serii de miercuri în România. Antena 1 a avut un film artistic, iar Kanal D a avut serialul turcesc Mă numesc Zuleyha.

De altfel, PRO TV a fost primul la nivel de audienţe, la mare distanţă de competitoare, până s-a terminal Las Fierbinţi. Au fost cifre de rating de peste 12, chiar 13. În tot acest timp, Kanal D a fost pe locul al doilea, iar Antena 1 abia pe locul 3.

Imperiul Leilor, bătut de Kanal D

Surpriza serii a venit după finalul serialului Las Fierbinţi. La PRO TV a început show-ul Imperiul leilor care nu a mai avut aceeaşi priză la public. Mai mult, cei de la PRO TV au pierdut şi primul loc la nivel de audienţe, pe tronsonul naţional. Doar pe primul sfert de oră de la Imperiul leilor PRO TV a fost primul cu 10 rating, apoi Kanal D a urcat pe primul loc.

De la 21.45 şi până la ora 23.00, Kanal D a făcut legea. A fost primul cu un rating care a depăşit cifra 8. PRO TV a reuşit să fie doar pe locul al doilea şi nu s-a mai putut apropia în niciun fel de concurenţă. În schimb, Antena 1 a fost toată seara pe locul al treilea. Nu a reuşit să se apropie pe niciun tronson de primele două locuri.