Dan Bittman, în brațele altei femei. De cine a fost vrăjit solistul de la Holograf

Dan Bittman, în brațele altei femei. De cine a fost vrăjit solistul de la Holograf Sursa foto: Facebook

Dan Bittman demonstrează încă o dată că nu și-a pierdut farmecul din tinerețe. Artistul a fost surprins în brațele Anei Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu. Cei doi s-au pozat îmbrățișați chiar la ziua Taniei Budi.

Anna Roman a avut o relație agitată cu fostul concurent de la Exatlon, Cătălin Cazacu. Bruneta a mai avut câteva întâlniri amoroase cu bărbații din showbiz, dar nu s-a legat nimic serios. Aceasta șochează din nou! A fost surprinsă în ipostaze apropiate cu solistul de la Holograf, Dan Bittman.

Cei doi au postat o fotografie în care erau îmbrățișați și mai fericiți ca niciodată. Totul s-a întâmplat la ziua Taniei Budi. Artistul a venit singur sâmbătă seară la petrecerea bunei lui prietene, dar nu a putut să nu cadă în vraja Annei Roman. Aceasta a profitat că solistul de la Holograf este despărțit de mama copiilor săi, Liliana Ștefan, dar a uitat că este în joc și soprana Andreea Ilie.

sursa: Instagram

Anna Roman, relație controversată cu Cătălin Cazacu

Anna Roman s-a iubit cu unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, Cătălin Cazacu, dar nu a putut să îl ierte după ce l-a văzut în brațele cântăreței Claudia Pavel. După escapada sportivului, bruneta a încercat să își găsească fericirea lângă mai mulți bărbați de succes, dar fără rezultat.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să își ofere a doua șansă și au plecat într-o vacanță exotică în Zanzibar. Au postat o serie de poze din locațiile luxoase, dar nu au confirmat niciodată împăcarea. Internauții au dedus că Anna Roman și Cazacu au fugit împreună din țară pentru a se apropia din nou unul de celălalt.

Sportivul a declarat de mai multe ori că fosta iubită, Anna, nu a greșit cu nimic, ba chiar i-a propus să încheie relația într-un mod civilizat.

„Ceea ce a fost între mine și Anna Roman, mă refer la cum s-a terminat între noi, a fost o greșeală. Adică, de fapt, o lipsă de comunicare, o problemă la care niciunul nu am greșit, dar care s-a terminat urât. Asta e, are tot respectul meu, nu am de ce să fiu supărat pe ea și nu văd de ce să nu am avea o relație civilizată acum, la atât de mult timp după ce totul s-a terminat între noi”, a declarat Cătălin Cazacu.

Se pare că împăcarea lor nu a durat mult. Cătălin Cazacu a fost vrăjit de Ramona Olaru și au început o relație de poveste.