Exclusiv. Lovitură de proporții pe scena politică! George Simion face anunțul zilei VIDEO

Exclusiv. Lovitură de proporții pe scena politică! George Simion face anunțul zilei VIDEO Sursa: EVZ

Cititorii Evenimentului Zilei l-au desemnat pe George Simion "Politicianul anului 2021". Invitat în podcastul EVZ Play cu Robert Turcescu, liderul AUR a făcut mai multe declarații incitante legate de proiectele sale politice și strategia formațiunii pe care o conduce.

Co-președintele AUR nu a negat posibilitatea de a-l coopta în partid pe europarlamentarul Cristian Terheș, cunoscut ca unul dintre cei mai vocali oponenți la Bruxelles față de certificatul verde și măsurile de restricție.

Simion: Mi l-aș dori pe Chris Terheș, în AUR au loc toți patrioții

„Îl felicit pentru activitate. În penultima zi a anului am vorbit despre viitorul cooperării noastre. O să colaborăm politic, o să vedem formula. Mi l-aș dori pe Chris Terheș, în AUR au loc toți patrioții. Chris Terheș a făcut fapte în Parlamentul European. E alături de popor", a precizat Simion.

George Simion în studioul EVZ Play

Pe de altă parte, chestionat de un tânăr simpatizant al AUR ce poziție ar fi cea mai corectă față de grupul europarlamentar Identitate și democrație, dar și de partidul italian de dreapta Lega Nord, George Simion a răspuns: „Cred că trebuie cooperat cu toate forțele patriotice. Susținem ideea unificării forțelor suveraniste, proiectul lui Viktor Orban. Îi vreau pe toți oamenii activi din zona suveranistă", a completat politicianul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Grupul Identitate și Democrație este un grup relativ nou de extremă dreaptă, al cincilea grup politic din actualul Parlament European. Este compus din naționaliști, populiști de dreapta și partide naționale eurosceptice din 10 națiuni europene.

Ediția integrală a unui interviu exploziv poate fi vizionată aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro