În 2022, Armin van Buuren, Sting, Maluma și Toto Cutugno vor cânta în România. Vin și alte nume mari

În 2022, Armin van Buuren, Sting, Maluma și Toto Cutugno vor cânta în România. Vin și alte nume mari

În ciuda incertitudinilor legate de pandemia de coronavirus, marii artiști ai lumii și-au programat concerte în România și speră să simtă căldura publicului românesc. Printre ei se numără Armin van Buuren, Sting, Maluma, Toto Cutugno, Placebo și Passenger.

Concertele au fost anunțate, dar rămâne de văzut dacă situația sanitară va permite organizarea acestora la datele anunțate. De asemenea, iubitorii muzicii live așteaptă cu nerăbdare concertele de la Untold, Neversea sau Electric Castle.

Pentru moment, muți artiști de renume au fost confirmați pentre evenimentele majore amintite. Totul depinde de evoluția pandemiei de coronavirus în România. Dacă nu vor fi probleme majore, pe scenele din România vor urca Sting, Maluma, Placebo și Armin van Buuren.

Sting și-a programat concertul la 15 martie. Va cânta în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar concertul a fost numit „My Songs”. Spectatorii pot auzi cele mai îndrăgite piese din cariera cântăreţului britanic.

Ne puteți urmări și pe Google News

foto: flickr.com - Sting

Maluma revine la Romexpo

În ceea ce îl privește pe Maluma, trebuie spus că el revine la București la data de 8 aprilie, la Romexpo. Concertul său din Capitală a fost inclus în cadrul turneulului „Papi Juancho Maluma World Tour"”.

Italianul Toto Cutugno a decis să celebreze 50 de ani de activitate și la Sala Palatului. Așadar, la București, marele artist Italian poate cânta la 8 mai, după două amânări cauzate de pandemie. Passenger ajunge la Bucureşti pentru prima data, iar concertul e programat pentru 1 iulie, la Arenele Romane.

foto: commons.wikimedia.org

Tot în iulie 2022 revin la Bucureşti şi membrii trupei britanică Placebo. La 13 iulie, ei vor cânta la Romexpo. Olandezul Armin van Buuren va mixa în București la 24 septembrie 2022. Organizatorii au transmis că va fi cel mai mare solo show al celebrului DJ.

Olandezul care cucerește mulțimile

foto: commons.wikimedia.org

Armin van Buuren(45 de ani) este un producător neerlandez de muzică trance. Armin van Buuren este un nume important pe scena trance. A fost interesat de muzica electronică încă din copilărie, când a primit primului sampler la 14 ani.

Gordon Matthew Thomas Sumner, CBE, cunoscut sub numele de scenă ca Sting, este un muzician englez din Wallsend, Newcastle-upon-Tyne, în vârstă de 70 de ani. El a fost liderul vocal, principalul compozitor și basist al trupei rock The Police din anii 1970–1980.

Salvatore Cutugno, alias Toto Cutugno (78 de ani), este un cântăreț și compozitor italian de muzică ușoară, cu peste 400 de melodii compuse și peste 100 de milioane de discuri vândute în întreaga lume. 78 de ani

Juan Luis Londoño Arias, alias Maluma (27 de ani), este un cântăreț și compozitor din Columbia care a obținut faima în 2011, cu "Farandulera", "Obesión" și "La Temperatura". Ulterior, a început să fie recunoscut și în America.