Până aici s-a ajuns? Regina a dat ordin: William, Kate şi copiii să nu mai zboare cu elicopterul. Teama de Harry este una bolnavă

Până aici s-a ajuns? Regina a dat ordin: William, Kate şi copiii să nu mai zboare cu elicopterul. Teama de Harry este una bolnavă sursă: Daily Express

Temerile că ducele de Sussex ar putea devenit rege explodează după ce Regina i-a adresat lui William un avertisment clar să nu mai zboare cu elicopterul nici el, nici familia lui.

Ordinul a venit după ce a aflat că pe online căutările „Regele Harry” bat toate recordurile în comparație cu restul membrilor familiei. Iar regina l-a îndemnat pe Prințul William să nu mai zboare cu elicoptere împreună cu familia sa din cauza temerilor cu privire la succesiune, potrivit unor surse de la casa regală.

Crește popularitatea prințului Harry pe Google

Analiza datelor de căutare pe Google efectuată de Every Night a constatat că „Prințul Harry regele” a crescut cu 769 la sută în Marea Britanie pe 20 decembrie. Saltul este de aproape nouă ori mai mare decât volumul mediu de căutări.

Explozia de căutări urmează rapoartelor din weekend potrivit cărora Regina l-a îndemnat pe Ducele de Cambridge să nu mai zboare cu elicopterul împreună cu soţia sa Kate și copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Ne puteți urmări și pe Google News

O schimbare a liniei de succesiune ar putea însemna că Ducele de Sussex, care locuiește în California cu Meghan Markle, după ce a renunțat la atribuțiile regale, va urca pe tron.

Un purtător de cuvânt al Every Night a declarat: „Prințul William și cei trei copii ai săi reprezintă un viitor strălucit pentru monarhie și Regina va dori să se asigure că vor rămâne în siguranță și bine, gata să primească coroana.

Dacă s-ar întâmpla o nenorocire cu William şi familia sa, la tron urmează Harry

„În timp ce William este un pilot priceput, elicopterele nu sunt cea mai sigură modalitate de a călători, iar dacă ar avea loc un incident fatal, prințul Harry ar prelua tronul.

„În ciuda faptului că nu mai este angajat la Casa Regală britanică, explozia de căutări „Regele prințul Harry” sugerează că popularitatea lui este nediminuată, mulți oameni considerând că este alternativa ca rege”.

S-a raportat duminică că Regina l-a îndemnat pe nepotul ei William, care este al doilea în linia de succesiune la tron ​​în spatele Prințului Charles, să nu mai zboare cu elicoptere cu familia sa. Se spune că monarhul este „îngrozit” că ar putea exista un accident tragic care amenință succesiunea.

Este o regulă nescrisă ca membrii regali seniori să nu zboare împreună

O sursă a declarat: „Majestatea Sa le-a spus prietenilor apropiați și curtenilor că și-ar dori ca William să nu mai zboare el însuși, în special pe vreme rea, deoarece elicopterele nu sunt cea mai sigură formă de transport. O ține pe Regina trează noaptea și este foarte îngrijorată. Știe că William este un pilot capabil, dar nu crede că merită riscul ca toți cei cinci să zboare împreună și nu-și poate imagina ce s-ar întâmpla. Ar declanșa o criză constituțională. Regina i-a spus lui William că este îngrijorată că, oricât de bun este el ca pilot, vremea rea ​​și accidentele pot lovi în orice moment”, a declarat sursa.

Şi continuă: „Regina este încântată de modul în care William și Kate au făcut față provocării în ultimii ani și știe că monarhia este în siguranță în mâinile lor. Ea crede că viitorul este luminos cu ei la cârmă după Charles, dar dacă i s-a întâmplat ceva lui și familiei, nu suportă să se gândească”.

Harry rămâne al șaselea la rândul său la tron, în ciuda faptului că a demisionat din funcția de regal în martie 2020 cu ducesa de Sussex. Fiul cuplului Archie este al șaptelea la rând, iar fiica lor Lili este a opta. Copiii lui William și Kate, George, Charlotte și Louis, sunt al treilea, al patrulea și, respectiv, al cincilea, informează Express.