Evenimentul Zilei > Monden > Cât de „trăsniți” sunt membrii casei regale! Cadoul ridicol de Crăciun al Prințului Harry pentru Regină întrece orice imaginație
Cât de „trăsniți” sunt membrii casei regale! Cadoul ridicol de Crăciun al Prințului Harry pentru Regină întrece orice imaginație

Cât de „trăsniți” sunt membrii casei regale! Cadoul ridicol de Crăciun al Prințului Harry pentru Regină întrece orice imaginație

În Ajunul Crăciunului, majoritatea oamenilor împart cadouri cu acea bucurie magică care-i transformă indiferent de vârstă în copii. Şi la Casa Regală se petrece același lucru. Numai că, unii membri, au idei ciudate când vine vorba de alegerea cadoului pentru Regină.

Potrivit celor relatate în biografia neoficială a ducilor Sussex, prințul Harry i-ar fi dăruit Reginei un cadou de Crăciun extrem de neobișnuit, de care regina s-a amuzat şi „stă cu mândrie în Balmoral”. Familia Regală are obiceiul de a face cadouri „trăsnite”. Îşi oferă cadouri ciudate și adesea hilare în Ajunul Crăciunul, potrivit celor relatate în carte.

Două dintre cadourile lui Harry pentru bunica sa au bătut orice imaginație

Potrivit biografiei neoficiale despre ducii de Sussex, Finding Freedom, prințul Harry nu este străin de a face astfel de gesturi ciudate, şi anume să cumpere pentru bunica lui tot felul de obiecte care nu au nicio relevanță ținând cont de vârsta monarhului.

Biografia spune că într-un  Ajun de Crăciun i-a cumpărat Majestății Sale o cască de duș pe care era scris „ain’t life ab****”. Şi nu e totul, „altă dată, i-a dăruit bunicii sale o jucărie muzicală care cânta Big Mouth Billy Bass despre care se spunea că stă mândră în Balmoral”.

Cu toate acestea, Harry nu este singurul membru obraznic care a făcut cadouri comice reginei. Meghan Markle a făcut-o pe regina să râdă în hohote după ce i-a cumpărat un hamster cântător de jucărie când și-a petrecut primul Crăciun la Sandringham.

Se crede că Monarhul ar fi spus că „poate ține companie câinilor” după ce a primit unul dintre numeroasele cadouri bizare de Crăciun.

La fel ca Megan, ducesa de Cambridge i-a cumpărat reginei un cadou neobișnuit când și-a petrecut primul Crăciun la Sandringham în 2011. Vorbind într-un documentar pentru a marca împlinirea a 90 de ani a Reginei, Kate s-a gândit la bunicii ei şi aşa a ajuns la o idee pentru un cadou neobișnuit pentru regină.

Nici Kate nu s-a lăsat mai prejos. Cadoul pentru regină a fost la fel de straniu

Ea a spus: „M-am gândit la ce le-aș da bunicilor mei. „Și m-am gândit: „O să-i fac ceva”, care ar fi putut fi groaznic de rău. Dar am decis să fac rețeta bunicii mele de chutney (Chutney este un condiment dulce-acrişor, tipic indian. Se prepară din fructe sau din legume gătite cu zahăr şi oţet). „Am fost puțin îngrijorată din cauza asta, dar am observat a doua zi că era pe masă”, a povestit Kate.

Megan mai avea un plan pe lângă cadoul Reginei atunci când a participat la primul ei Crăciun la Sandringham, trebuia să-l impresioneze și pe viitorul ei cumnat Prinț William. Tot conform biografiei neoficiale, Megan i-a cumpărat o lingură mare pe care scrie „Cereal Killer”.

Cu toate acestea, nu doar Megan a cumpărat cadouri obraznice de Crăciun pentru membrii bărbați ai familiei regale. Înainte să înceapă să se întâlnească cu Megan și să fie încă singur după o serie de relații importante, Harry a primit un kit pe care scria „crește-ți propria iubită” de la Kate, relatează Express.