Regina a primit cel mai hilar cadou de Crăciun de la Meghan Markle. Nimeni nu se aștepta la acest animal

Regina a primit cel mai hilar cadou de Crăciun de la Meghan Markle. Nimeni nu se aștepta la acest animal Sursa: Arhiva EVZ

Meghan Markle i-a oferit reginei primul cadou hilar de Crăciun, iar alegerea sa stârnit discuții la Casa Regală, deși monarhul a gustat gluma ducesei de Sussex.

Fiind conștientă de umorul Reginei, primul cadou de Crăciun al lui Meghan pentru monarh a determinat-o pe bunica nepoților lui Harry  să izbucnească în râs. Meghan Markle, care la acea vreme tocmai se logodise cu Prințul Harry, i-a cumpărat Reginei un hamster încântător. Alegerea deucesei de Sussex a luat prin surprindere toată Casa Regală deoarece nimeni nu-i mai oferise un astfel de cadou.

Se spune că monarhul în vârstă de 95 de ani a spus atunci: „Poate să țină companie câinilor”, știind că regina are în prezent trei câini. Candy este cel mai mare canin al ei, despre care se crede că ar avea putin peste 10 ani.

Majestatea Sa este pregătită să se bucure de un Crăciun „normal”

Regina Elisabeta şi-ar dori un Crăciun ca altă dată și poate chiar să apară în public după ce a primit aprobarea de la medicii ei că se poate mişca mai mult.

Ne puteți urmări și pe Google News

Monarhul în vârstă de 95 de ani fie s-a odihnit, fie și-a asumat doar sarcini „ușoare” de birou, în urma unei probleme de sănătate la începutul acestui an. Restricțiile legate de COVID-19 au asigurat că sărbătorile de Crăciun de anul trecut au avut loc departe de moșia Queen’s Norfolk. Majestatea Sa și regretatul soț, Prințul Philip, au fost forțați să petreacă Crăciunul împreună la Windsor.

Potrivit site-ului web al familiei regale, decizia de a rămâne la casa ei din Berkshire a fost prima dată când regina a ales să petreacă Crăciunul la Windsor din 1987.

Cu toate acestea, în timpul primului Crăciun de la Sandringham al lui Meghan, ducesa a reușit să impresioneze și pe alți membri ai firmei cu încă o poveste ciudată. Fosta actriță din serialul Suits (Costume) a reușit să facă o glumă și cu viitorul ei cumnat, Prințul William, cu alegerile ei de cadouri.

Autorii au scris: „Cea mai mare provocare a lui Meghan a fost să găsească cadourile perfecte pentru a-și distra noua familie extinsă. Cel puțin unul dintre cadourile ei a fost un succes uriaș – o lingură pentru William care avea în relief  scris: „ucigașul de cereale”, relatează Express.