S-a despărțit de Irina? Liviu Dragnea a oferit niște indicii, dar fiecare înțelege ce vrea

S-a despărțit de Irina? Liviu Dragnea a oferit niște indicii, dar fiecare înțelege ce vrea sursă: arhivă

În contextul în care subiectul despre separarea de Irina Tănase a căpătat amploare, Liviu Dragnea a simțit nevoia să ofere câteva lămuriri. Fostul președinte al PSD a transmis un mesaj în care oferă câteva detalii, dar nu spune clar dacă mai împreună cu femeia mai mică decât el cu 30 de ani.

Reacția politicianului vine după ce marți au apărut informații noi despre motivele care ar fi dus la destrămarea relației. Printre altele, s-a aflat că Irina Tănase și amantul ei și-au bătut joc de Dragnea într-un mod la care nici rivalii din politică nu s-ar fi gândit vreodată.

În replică, fostul lider al PSD a scris un mesaj pe Facebook și cumva a confirmat zvonurile despre despărțire. Totuși, spre finalul mesajului, politicianul s-a referit la o așa-zisă perdea de fum.

De asemenea, Liviu Dragnea i-a rugat pe cei care îl simpatizează să fie atenți la alte subiecte.  „Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări.

Ne puteți urmări și pe Google News

Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale.

O schimbare există, dar există și o perdea de fum

Liviu Dragnea a sărutat-o pasional pe Irina Tănase

sursa: Arhiva EVZ - s-a cam stins flacăra iubirii pe care Dragnea și Irina au reaprins-o la 15 iulie, în fața porții penitenciarului Rahova

Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică.

Știu bine ce fac și de ce întotdeauna iau decizii spre mai bine. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid (n.r. – s-a referit la Alianța pentru Patrie) alături de Codrin Ștefănescu.

Orice altă ”știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu ”senzațional” și cancan, însă asta este doar o perdea de fum.

Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării″, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.