Culmea ironiei: ministrul Transporturilor se plânge de starea drumurilor din România! „E groaznică acea bucată”

Culmea ironiei: ministrul Transporturilor se plânge de starea drumurilor din România! „E groaznică acea bucată” Sorin Grindeanu. Sursa foto: EVZ

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, s-a plâns vineri seara de starea drumurilor din România. Oficialul a plecat cu mașina la Timișoara, însă timpul petrecut pe drum a fost destul de lung. De vină pentru acest lucru ar fi starea proastă a șoselelor din România, iar dacă prinzi și un accident, ai de așteptat mult.

Ministru Transporturilor s-a plâng vineri de starea proastă a șoselelor din țara noastră, susținând că un drum de la București până la Timișoara îl faci în mai bine de șapte ore, asta dacă ai noroc și nu prinzi vreun accident. Conform oficialului, cea mai proastă bucată de drum este între Pitești și Sibiu.

„Vineri am plecat cu mașina spre Timișoara. Voiam să văd cu ochii mei și lotul Sebeș-Turda pentru că jumătate din minister spune să nu dăm drumu până în aprilie -mai, alții îmi spuneau să dăm. Dacă prind accident pe Valea Oltului s-ar putea să fac foarte, foarte mult. Dacă nu prind accident pe Valea Oltului sau Dealul Negru, undeva în 7 ore. Bucata dificilă e Pitești-Sibiu. E groaznică acea bucată. De la Sibiu până la Timișoara, cu excepția unui lot de 14 kilometri, se merge pe autostradă”, a spus Sorin Grindeanu la Interviurile Digi24.ro.

Pentru că a vorbit despre problemele de infrastructură pe care România le întâmpină de ani buni de zile, ministrul Transporturilor speră să se poată rezolva această problemă. Oficialul își dorește ca anul viitor să se semneze contracte și să fie investiți 10 miliarde de euro. În cadrul declarațiilor făcute vineri seara, Grindeanu susține că statul român este dator cetățenilor, iar proiecte de infrastructură sunt pregătite pentru următorii 50 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu cred că există vreun ministru al Transporturilor care a început un proiect și să îl vadă și finalizat. Statul român în toți acești ani a rămas dator major cetățenilor din punctul de vedere al infrastructurii de transport. Eu sunt conștient de acest lucru. Desene cred că avem pentru următorii 50 de ani, din păcate lipsește punerea în practică”, a mai precizat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

În cadrul declarațiilor făcute vineri seara, oficialul a vorbit și despre presupusele tensiuni din ședința de guvern. Acesta neagă toate zvonurile, susținând că au fost niște discuții, nicidecum conflicte sau tensiuni.