Benone Sinulescu a murit! Artistul își făcuse de mult testamentul! Cine îi va moșteni averea

Benone Sinulescu a murit! Artistul își făcuse de mult testamentul! Cine îi va moșteni averea

Benone Sinulescu a murit! Unul dintre cei mai mari artiști ai României a murit în urmă cu scurt timp, veste picând ca un trăsnet peste români. Potrivit primlor infromații, Benone Sinulescu a murit la 84 de ani, în urma unei penumonii.

Joi după amiază, Benone Sinulescu, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară din România, a murit. Benone Sinulescu a murit după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Artistul a fost internat spital de duminică, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața.

Benone Sinulescu a avut o carieră muzicală impresionantă. De-a lungul deceniilor de activitate, artistul a strâns un repertoriu de peste 100 de melodii și o avere considerabilă. Retras din lumina reflectoarelor, Benone Sinulescu și-a pus ordine în lucrurile personale, iar în anul 2014 artistul și-a făcut testamentul.

Îainte de pandemie, artistul s-a retras la țară, în localitatea Bârzava, din Arad. Într-un interviu pentru un post TV, Benone Sinulescu povestea că o duce mult mai bine la țară și îl bucură să se ocupe de treburile gospodăriei împreună cu soția sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Îmi place să mai stau și la țară că m-am săturat de oraș toată viața. Avem casă și în Arad și la Bârzava, unde aerul este mai respirabil și ne simțim bine. Am stat aici pentru că avem o grădină mare, cu mulți pomi fructiferi, migdale, kiwi, avem de toate. Soția mea este inginer chimist, în chimie alimentară. Nici eu nu mi-o imaginam atât de pricepută în toate”, a mărturisit interpretul de muzică populară.

Benone Sinulescu a murit! Cine îi va moșteni averea?

La scurt timp după ce s-a retras din lumina reflectoarelor, regretatul artist și-a făcut testamentul pentru ca averea lui să rămână pe mâini bune după ce el va muri. Astfel, în urmă cu doar câțiva ani, prin testamentul pe care l-a făcut, Benone Sinulescu i-a lăsat averea soției sale, iar când ea nu va mai fi, nepoții vor moșteni toate bunurile sale pământești.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, a declarat Benone Sinulescu, la acea vreme, potrivit viva.ro.