Evenimentul Zilei > Monden > Veste tristă despre Benone Sinulescu. Detaliul bizar pe care toți l-au observat. Este foarte ciudat și nimeni nu spune nimic
Veste tristă despre Benone Sinulescu. Detaliul bizar pe care toți l-au observat. Este foarte ciudat și nimeni nu spune nimic

Veste tristă despre Benone Sinulescu. Detaliul bizar pe care toți l-au observat. Este foarte ciudat și nimeni nu spune nimic

Starea de sănătate a lui Benone Sinulescu începe să se înrăutățească. Apropiații sunt îngrijorați de soarta acestuia și trag un semnal de alarmă după ce solistul a dispărut din mediul online.

Benone Sinulescu era foarte prezent pe rețelele sociale unde își ținea fanii la curent cu fiecare eveniment din viața lui, iar presa era mereu bine primită de către acesta. De câteva luni, Benone a dispărut de pe Internet și nu a mai comunicat cu nimeni.

Cum se simte Benone Sinulescu

„E o tăcere suspectă în jurul lui. E un silenzio stampa care îmi arată că nu e chiar așa de bine pe cât spune doamna Elena.Sperăm să fie bine, să treacă cu bine peste recuperare. Tăcerea asta nu poate fi una liniștitoare”, a declarat un apropiat al lui Benone Sinulescu, potrivit Romania TV.

Colega lui de scenă, Laura Lavric, i-a respectat decizia cântărețului și nu a oferit prea multe declarații.

„Nu vreau să vorbesc pe această temă. Nu vreau să intru în polemică. Nu vreau să mi se răstălmăcească cuvintele”, a spus Laura Lavric.

Benone Sinulescu

A leșinat în casă

Vedeta în vârstă de 84 ani a leșinat pe 8 iulie, în casa de la țară, după care a fost internat la Spitalul Județean . Soția acestuia a declarat la momentul respectiv că soțul ei se simte bine, dar a fost foarte săracă în detalii. Benone Sinulesu s-a zbătut între viață și moarte o perioadă îndelungată pe patul de spital, dar lucrurile par să fie mai bune pentru artist.

“Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare. Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital.”, a declarat Elena Sinulescu.

Benone Sinulescu începe să își revină, face plimbări în gradină și se ține de tratamentul medicamentos, dar acesta a refuzat total operația.

”Dumnezeu ne iubește! Rugați-vă și vă dau și vesti bune. Nea Beni iese pe afara, se plimba, el a ales, propria lui opțiune, să treacă și să rămână pe medicamente, medicii i-au dat și varianta operației. Nea Beni, consultandu-se cu familia a ales medicația și da rezultate.

Atâta timp cât melodiile lui și lucrurile sfinte din patrimoniu ale acestui neam, nea Beni vă trai veșnic. Nea Beni vă iubește pe toți cu mânuțele alea vă mai întoarce roata. Tatăl Ceresc ne iubește și ni-l mai lasă aici să ne mai bucure sufletele.”, a încheiat impresarul artistului.