FOTO/ Ea este cea mai mare mândrie a lui Octavian Bellu, deși nu îi calcă pe urme. Cu ce se îndeletnicește Iolanda Bellu

FOTO/ Ea este cea mai mare mândrie a lui Octavian Bellu, deși nu îi calcă pe urme. Cu ce se îndeletnicește Iolanda Bellu

Iolanda Bellu a făcut și ea gimnastică în copilărie, însă nu la nivelul la care se aștepta tatăl ei, astfel că nu a performat în acest sport. Femeia, acum în vârstă de 40 de ani, a ales însă o altă cale, îndreptându-se spre modelling, actorie și apoi către design vestimentar.

[soc_slider_shortcode id="4268023"]

Chiar dacă părinții ei s-au despărțit, Iolanda a rămas în relații foarte bune cu tatăl ei. Dovadă că tânăra conduce vechea mașină a tatălui ei. Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în momentul în care se deplasa către un atelier de retușuri din București. Mai întâi a făcut un prim popas în cartierul Floreasca, acolo unde a lăsat o fetiță, iar ea și-a continuat drumul. Se pare că în ultimii ani s-a dedicat mai mult pasiunii sale pentru design vestimentar, mai precis este asociată într-o importantă firmă de creații care îmbracă vedete cunoscute din showbiz-ul autohton, printre care se numără și Gabriel Cotabiță.

Risca să primească amendă

În drumul său spre atelierul de retuș, Iolanda a fost la un singur pas să primească o amendă considerabilă. Din fericire pentru ea, niciun polițist nu era prin preajmă să vadă că Iolanda conducea în brațe cu animalul ei de companie. Conform legii șoferilor le este interzis să transporte animale de companie pe locurile din față, cu atât mai mult în brațe. Interdicția este prevăzută de Codul rutier, act normativ care stabilește și o amendă consistentă pentru cei care o încalcă. Chiar dacă animalul de companie era unul de talie mică, acesta se făcea văzut.

S-a descurcat fără ajutorul tatălui ei

Octavian Bellu a declarat în repetate rânduri că nu-și dorește un statut de persoană publică, nu vrea să fie în atenția presei, cu atât mai mult în ceea ce privește viața privată. Pe același model a mers și fiica lui care nu s-a folosit niciodată de numele Bellu pentru a se face cunoscută. Chiar dacă ar fi putut să profite de notorietatea tatălui ei, Iolanda a preferat să se descurce singură. Astfel că a devenit unul dintre cei mai căutați stiliști de la noi pe propriile puteri. Fiica lui Octavian Bellu a cochetat mai întâi cu modelling-ul când în România acest domeniu era la nivel de amatorism. A participat la Miss Europe International în anul 1997, lucru care i-a adus mai multe prezentări de modă înafara țării.

 

Ne puteți urmări și pe Google News