Tragedie pe platourile de filmare „Rust”! Alec Baldwin a luat o decizie radicală. Nu se mai poate face nimic

Tragedie pe platourile de filmare „Rust”! Alec Baldwin a luat o decizie radicală. Nu se mai poate face nimic Sursa: Arhiva EVZ

Joi, un eveniment nefericit a avut loc pe platourile de filmare ale filmului ”Rust”. Alec Baldwin și-a ucis din greșeală o colegă, după ce a tras cu un pistol. După acest eveniment, actorul a fost de necontrolat și a luat o decizie radicală legată de cariera sa.

În jurul orei locale 13.50, autoritățile au răspuns unei sesizări primite prin apel la 911. Un responsabil de pe platourile de filmare ale producției ”Rust” din New Mexico anunța un incident tragic. „O persoană a fost împușcată pe platou”, a scris Departamentul Sheriff din Santa Fe, într-un comunicat de presă.

Evenimentul nefericit s-a produs în timpul unui test cu camera foto. În urma investigațiilor efectuate de oamenii legii, departamentul șerifului a aflat că Hutchins, în vârstă de 42 de ani, și Souza, în vârstă de 48 de ani, au fost „împușcați când o armă de foc a fost descărcată” de către Baldwin, în vârstă de 63 de ani.

În urma evenimentelor, celebrul actor Alec Baldwin a fost extrem de greu de controlat, simțindu-se vinovat pentru tragedia care tocmai avusese loc. "A fost isteric și absolut de neconsolat ore întregi. Toată lumea știe că a fost un accident, dar este absolut devastat", a declarat o sursă pentru People, după moartea Halynei Hutchins.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actorul a luat o decizie radicală în urma tragediei, anunțând că va anula toate proiectele și se va retrage din viața publică. Conform surselor de pe platourile de filmare, Balswin intenționează ”să-și ia un timp pentru sine ca să își revină”. Nu este pentru prima dată când actorul ia o astfel de decizie. În urmă cu mai mulți ani, el a mai decis să se retragă din viața publică, însă a revenit la pasiunea sa.

”A fost devastator pentru el. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de ochii publicului”, a declarat o sursă pentru People.

Surse din anturajul actorului susțin că evenimentele petrecute pe platourile de filmare l-au afectat extrem de tare pe Alec Baldwin, acesta simțindu-se vinovat. ”A fost isteric și absolut de neconsolat ore în șir”, în urma tragediei. ”Toată lumea știe că a fost un accident, dar el este absolut devastat”.