Un nou derapaj major al unui reprezentant BOR. Declarația care revoltă opinia publică. „Ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură!”

Un nou derapaj major al unui reprezentant BOR. Declarația care revoltă opinia publică. „Ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură!”

Episcopul de Giurgiu a declarat că nu a fost mișcat de incendiile din spitalele din Romania, ba chiar a transmis că sunt făcături. Acesta a avut un mesaj pentru creștini în care i-a rugat să nu se vaccineze.

Preasfințitul Ambrozie a declarat, la finalul slujbei de Sfânta Parascheva, că incendiile din spitalele din România sunt "o făcătură".

Acesta nu crede in vaccinare

”Dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureșți, pe urmă s-a întâmplat la Iași, la Constanța, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al 3-lea, în care trăim, să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de țară şi de noi!

Nu vă grăbiți să vă vaccinați, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toți parlamentarii și toți senatorii și deputații și la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîțu, abia atunci să vă vaccinați, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străînătate”, a declarat Preasfințitul Ambrozie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Guvernanții, pusi la punct de Ambrozie

”Președintele țării, care nu face nimic pentru țară și care DEZBINĂ, a venit la Comana, s-a plimbat cu bicicleta dar n-a intrat la Mănăstire, unde e înmormântat voievodul binecredincios, Vlad Țepeș Voievod. Nu au intrat. Nu-i interesează biserica. Sfidare peste sfidare, oameni corupți, pe care i-a desemnat miniștri și prim-miniștri, n-au făcut pentru țară.

În alte țări din vecinătatea noastră, corporațiilor, străinilor și alogenilor, țările care au fost mai credinciose, cum sunt polonezii sau ungurii și alte țări, au avut grijă ca țara lor să aibă anumite strategii în a proteja categoriile vulnerabile, bătrânii, copiii, persoanele singure, de prețurile celor care furnizează căldură, energie șamd. Să nu ai o strategie tu ca să-ți protejezi țară, dar mai mult decât atât, să ai miniștri care declară că nu vor ieftini combustibilii…Uitați cum se duce țara la vale și cum se scumpesc toate, de la pâinică la untdelemn - pâinea noastră cea de toate zilele - pentru că cei care conduc țara astăzi sunt oameni de nimic. N-au credință.”, a transmis acesta.

”Cum vor să fie candidați, parlamentari, cum te caută peste tot, la biserică, la episcopie. După aceea, patru ani nu mai auzi nimic de ei. (...) Nu știu pentru ce pătimește țara așa de greu și suferă poporul din cauza oamenilor aceștia care au acaparat puterea și care luni de zile se vor bate pentru guvernare și nou vor face nimic.

Iar președintele ăsta pe care l-au votat românii deși este de alt neam și care a ridicat în inima Sibiului, unde altă dată erau preoții spânzurați, pe vremea lui Buccow și a Măriei Teresa, a ridicat o statuie pentru Brukenthal, un guvernator care a supravegheat omorârea românilor și asuprirea țăranilor. Un scuipat, cum se spune, neacademic și vulgar, pe obrazul românilor! Așa și-au bătut joc de țară. Dar Dvs sunteți tineri și o să trăiți și o să vedeți cum sfârșesc cei care îți bat joc de români. E o chestiune de timp.”, a încheiat Preasfințitul Ambrozie.