Ionuț Cristache, revoltat împotriva cenzurii. „CNA s-a năpustit asupra unor jurnaliști lipsiți de apărare”

Ionuț Cristache, revoltat împotriva cenzurii. „CNA s-a năpustit asupra unor jurnaliști lipsiți de apărare”

Jurnalistul Ionuţ Cristache realizatorul emisiunii „Romania 9”, condamnă CNA pentru că „este preocupat să închidă si putinele voci critice care mai exista în momentul de față, să sugrume orice părere contrara și să inhibe orice act jurnalistic”.

Ionuț Cristache afirmă că în prezent CNA a ajuns un organism care promovează cenzura și că libertatea presei este în pericol. Jurnaliștii onești, care au o părere contra sistemului sunt puși la stâlpul infamiei. „Ar trebui sa reacționam pentru că altfel, acesta vânătoare va continua si nimeni nu va scăpa!”, susține cunoscutul realizator TV.

„O instituție a statului s-a năpustit asupra unor jurnaliști lipsiți de apărare”

„Comisarii PNL-ului din CNA inchid ochii la jurnalistii platiti la bucata de PNL care fac emisiuni, unele chiar in prime-time, demne de elogiile de dinainte de ‘89, inchinate fostului conducator liberal, si-i inchid pentru ca si ei ii datoreaza in egala masura functiile din CNA! Poate ca doamna Pocora and co ar trebui sa se autosesizeze si sa raspunda public la intrebarea, pe cine reprezinta acesti jurnalisti cand vin si prezinta “adevaruri” pe televizoare? Interesul public sau partidul care i-a pus pe statul de plata?!

Nu ar trebui patronii, managerii de presa chemati de URGENTA la niste discutii publice despre deontologie, despre practica acceptata redactional de a le permite propriilor jurnalisti sa incheie acorduri pecuniare cu partidele?! Cat de onesti mai sunt acesti jurnalisti si in ce fel mai e garantata etica muncii lor in fata publicului?!

Ne puteți urmări și pe Google News

In schimb , CNA este preocupat sa inchida si putinele voci critice care mai exista in momentul de fata, sa sugrume orice parere contrara si sa inhibe orice act jurnalistic, naspustind o INSTITUTIE A STATULUI asupra unor jurnalisti lipsiti de aparare! Cred ca indiferent de redactiile unde lucram, indiferent de simpatii si antipatii, de lucruri care ne apropie sau ne despart, ar trebui sa reactionam pentru ca altfel, acesta vanatoare va continua si nimeni nu va scapa! Vor instituirea fricii si frica este cea mai aspra forma de CENZURA! #LiberateaPresei”, a scris jurnalistul Ionuț Cristache pe pagina sa de Facebook.