VIDEO. Un scurt respiro în scandalul eten tată-fiu. Ce face Petre Geambașu în timp ce fiul său îi aduce acuzații extrem de grave

VIDEO. Un scurt respiro în scandalul eten tată-fiu. Ce face Petre Geambașu în timp ce fiul său îi aduce acuzații extrem de grave

Scandalul dintre Petre Geambașu și fiul său, Călin, este departe de a fi încheiat. Se pare că niciunul nu își dorește extrem de tare să îngroape securea războiului, să se bucure unul de celălalt și să reîntregească familia.

Totuși, se pare că le este mai bine separați decât împreună. În timp ce Călin Geambașu se bucură de ultimele raze ale soarelui pe litoralul românesc alături de fiul său, Davin și fosta parteneră de viață, Angi, artistul Petre Geambașu și-a scos soția, pe Cristina, pe terasa unui restaurant cunoscut din București. Însoțiți de un cuplu mai în vârstă, pesemne că cineva extrem de apropiați lor, soții Geambașu s-au distrat de minune în clipele petrecute în aer liber.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Fotoreporterii EVZ i-au fotografiat în momentul în care părăseau locația. Pentru că cei care îi însoțeau erau destul de în vârstă și abia se puteau deplasa, Petre și Cristina Geambașu i-au ajutat să meargă până la mașină. Așa cum se vede și în imagini, Cristinei i-a revenit în sarcină doamna, care, spre surprinderea tuturor, era cea mai sprintenă din grup, deși se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic. Din urmă venea și soțul ei, susținut de Petre Geambașu. Se pare că cei doi se cunosc de ani buni și au o sumedenie de amintiri împreună, căci, până la autoturism s-au amuzat copios pe diferite subiecte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ajunși la mașina soților Geambașu, domnul mai în vârstă s-a urcat în față, alături de Cristina, iar Petre Geambașu a ajutat-o pe domnă să ocupe bancheta din spate și, după ce i-a strâns cadrul cu care se deplasează, l-a pus în portbagaj și a urcat alături de ea.