Câștigătorul EUROMILLIONS, Adrian Bayford, lovitură cumplită: fiul său se luptă pentru viață, după ce a fost lovit cu mașina de sora sa

Câștigătorul EUROMILLIONS, Adrian Bayford, lovitură cumplită: fiul său se luptă pentru viață, după ce a fost lovit cu mașina de sora sa

Un accident nefericit s-a petrecut săptămâna trecută. Un purtător de cuvânt al poliției a spus: „Am fost chemați cu rapoarte că o mașină și scuter s-au ciocnit pe un teren privat. Șoferul scuterului, un băiat adolescent, a fost dus la spital cu răni grave”. Erau copiii unuia din cei mai bogați englezi, câștigătorul marelui premiu la Euromillions.

Un câștig uriaș la Loterie, cadouri scumpe, urmate de o tragedie. Băiatul lui Adrian Bayford, în vârstă de 13 ani, a fost lovit de o mașină condusă de sora lui, în vârstă de 15 ani. Totul s-a întâmplat pe întinsul teren al conacului lor din Cambridgeshire. The SUN a dezvăluit în exclusivitate detalii despre scena de groază, în timp ce băiatul se luptă pentru viața sa în terapie intensivă, având alături familia sa.

Sora lui a dat semnalul de alarmă după ce fratele ei, aflat într-un scuter, a fost lovit de mașină și proiectat într-un gard. Se pare că mașina și scuterul erau cadouri cumpărate pentru copii de Adrian Bayford, 49 de ani.

Adrian - care a câștigat 148 de milioane de lire sterline cu acum fosta soție Gillian în 2012 - s-a mutat recent în conacul de 12 milioane de lire sterline. Gillian s-a recăsătorit și a luat copiii în grija ei. Adrian s-a mutat anul trecut în Scoția pentru a fi mai aproape de copiii săi, care locuiesc cu Gillian.

Un prieten a declarat pentru MailOnline: „Adrian se simte consumat de vinovăție. Se tot gândește ce-ar fi dacă. Copiii erau cu el, în timp ce mama lor era în Scoția. Scuterul este mult prea puternic pentru ca un tânăr să-l poată stăpâni. Știu că regretă că l-a lăsat să iasă pe el“.

Două cadouri s-au transformat într-un coșmar

Scuterul ar fi fost cumpărat de Adrian pentru a inspecta terenul, fiind una dintre „jucăriile sale“ cumpărate din cei 148 de milioane de lire sterline câștigate la loterie. Totodată, fiica sa este prea tânără pentru a conduce, dar nu era nevoie de permis, deoarece era pe proprietate privată.

O sursă a spus pentru The Sun: „Băiatul luptă pentru viața lui. Acest lucru este devastator pentru Adrian și pentru întreaga familie. Adrian este un tip minunat, căruia îi pasă cu drag de copiii săi. Se distrau acasă și s-a întâmplat un accident tragic ”.

Un prieten de familie a spus despre fiul său: „Este în terapie intensivă și este într-un mod prost. El este sedat chiar acum și toată lumea nu mai are griji. Sora lui este zguduită total. Este un coșmar."

O ambulanță aeriană a fost trimisă la proprietatea îndepărtată de 148 de acri din Cambridgeshire, dar băiatul a fost dus către un spital local. Apropiații familiei au spus că familia băiatului - inclusiv mama Gillian, în vârstă de 48 de ani - a fost la patul lui în timp ce se află în terapie intensivă.

 

Ne puteți urmări și pe Google News